Hae
Colour Outside the Lines

8 random faktaa minusta

Mikä on lempivaatteeni tällä hetkellä?

Minusta on kauheen vaikeaa valita vaan yksi! Mä oon jotenkin pitkästä aikaa taas löytänyt ilon pukeutumiseen ja yhdistelen innoissani vaatteistani uusia komboja. Yksi mun lempivaatteista on ollut jo hetken tämän postauksen kuvissa näkyvä neuleliivi. Se on alunperin Lindexiltä, jossa mä haaveilin siitä, mutta en raaskinut maksaa siitä muistaakseni 30 euroa. Löysin sen kuitenkin muutama kuukausi myöhemmin kirppikseltä kolmella eurolla!

Mikä minua inspiroi elämässä juuri nyt?

Ihan vaan perusarki. Olin talvella ja loppusyksyn ihan todella väsynyt enkä oikein jaksanut tehdä kotona tai lasten kanssa mitään ylimääräistä. Nyt kun energiatasot alkaa pikkuhiljaa palailla, on ihanaa nauttia ihan vaan siitä tavallisesta arjesta.

Mitä inhoan?

Hämähäkkejä ja kaikkia muita pieniä ötököitä. Tupakan hajua ja liian aikaisia herätyksiä. Huonosti nukuttuja öitä ja superkirkasta auringonpaistetta.

 Timantit vai helmet?

Mieluiten molemmat. Tykkään kyllä oikeasti molemmista, mutta ehkä mä valitsisin timantit, jos olisi ihan pakko.

Tosin tykkään kyllä itse värillisistä jalokivistä enemmän kuin ihan siitä kirkkaasta timantista.

Mitä huomaan ihmisissä ensimmäisenä?

Hymyn tai sen puutteen. Nirppanokan huomaa jo kaukaa.

Mitä kadun eniten?

Varmaan sitä, että oon tosi huono sanomaan ihmisille ei ja aika usein tämän takia oon nuorempana ollut ihmisten heittosäkkinä. Harmittaa ja kaduttaa, etten oo joillekin vaan sanonut ajoissa, etten halua olla tekemisissä, jos oon huomannut, että ihminen aiheuttaa mulle enemmän pahaa mieltä kuin iloisia ajatuksia.

Onneksi nykyään en oo tällaisten ihmisten kanssa enää tekemisissä ollenkaan ja tunnen paremmin rajani.

Mikä on kuunnelluin kappaleeni tällä hetkellä?

Jonas Brothers – Vacation Eyes. Ollaan lähdössä mun kahden ystävän ja esikoisen kanssa toukokuussa Eurooppaan katsomaan Jonas Brothersia ekaa kertaa ikinä ja kaikki neljä ollaan ihan täpinöissämme tästä keikkareissusta. Ollaan kuunneltu heidän musiikkiaan varmaan yli 15 vuotta ja haaveiltu keikalle pääsystä, joten tämä on aika dream come true.

Mikä on lempilautapelini?

Touché, Monopoly tai Blokus. Näitä me pelattiin tosi paljon just näiden mun kahden ystävän ja esikoisen kanssa nuorempana ja edelleen rakastan näitä. Neljäs peli mitä me pelattiin koko ajan oli Game of Life, mutta sitä meillä ei enää ole, kun siitä hajosi joku olennainen osa eikä ole tullut uusittua tuota peliä.

Minusta lautapelien pelaaminen on aivan ihanaa ja sille pitäisikin varata arjessa enemmän aikaa.

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Helli & Sisters – vastuullisia alusvaatteita pluskokoisille

Sain syöpädiagnoosin kaksi vuotta sitten

Jos raha ei olisi este, minne matkustaisin?

2 kommenttia

  1. K kirjoitti:

    Aika yksioikoisesti sanottu, että nirppanokan tunnistaa jo kaukaa. Joillekin sosiaaliset tilanteet on päivittäistä taistelua.

    • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

      Tottakai on asia erikseen, jos sosiaaliset tilanteet on vaikeita. Tarkoitin tällä lähinnä sitä, jos asenne on, että aina on itse oikeassa ja kaikki muut väärässä tai jos ei yhtään vaikka ymmärrä miksi kaupassa täytyy jonottaa vaan valittaa siitä kovaan ääneen-tyyppisiä ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *