Hae
Colour Outside the Lines

Rv 14+1

Eilen pyörähti käyntiin raskausviikko 14. Paljon ei ole olo muuttunut viime viikosta (voit lukea siitä täältä). Parempia hetkiä on välillä ja parina päivänä on jo maistunut ruokakin, mutta muuten olen edelleen ollut aikalailla petipotilaana. Paino on hieman lähtenyt nousuun

Tällä viikolla käytiin lääkärineuvolassa. Kaikki oli hyvin eikä mitään ihmeellistä ollut lääkärillä sanottavana. Vauvan syke oli 160 ja kuului tosi hyvin. Paino oli pysynyt tismalleen samana kuin kuukausi sitten neuvolassa. Puhuttiin ruokavaliosta ja tulevista ulkomaanmatkoista sekä mitä ruokia pitää niillä vältellä. 
Rakenneultrankin sain varattua kesäkuun alkuun. Yleensähän sieltä tulee kutsu, mutta olen reissun päällä rv 19-21 aikalailla kokonaan ja kotona käyn vaan kääntymässä, joten piti soittaa ja pyytää aika tuolle kotonaolopäivälle.
Vielä ei liikkeitä tunnu vaikka niitä kovasti ollaan odoteltu. Taitaa mennä vielä vähintään kuukausi niiden tuntemiseen. Hormonit kyllä jylläävät ja naama kukkii kuin viimeistä päivää. Olen myös huomattavasti itkuherkempi kuin aiemmin. Ei paljoa tarvitse, että itkeä pillitän.

Katsotaan miten selviän, kun huomenna lähdetään tyttöjen kanssa risteilylle. Toivottavasti merenkäynti on rauhallista niin ei tule ainakaan siitä pahempi olo.

Mites muiden kevät sujuu?  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.