Hae
Colour Outside the Lines

Tammikuun luetuimmat postaukset

Tammikuussa julkaisin yhteensä 12 postausta. Blogissa oli ollut aika hiljaista lokakuusta joulukuuhun ja olinkin onnellinen, että mun jutut edelleen kiinnosti ihmisiä, koska lukijoita oli tammikuussa oikein mukavasti.

Tammikuun luetuimmat postaukset olivat:

Kouluun paluu ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä

Palasin ammattikorkeakouluun tammikuussa ja alku oli vähän hankalaa. Mikään järjestelmä ei meinannut toimia eikä tunnistaa minua. Onneksi kuitenkin pääsin vauhtiin mukaan lopulta.

Meidän perheen ruokaostokset viikoksi

Listasin kuun loppupuolella meidän viikon ruokaostokset blogipostaukseen ja tämä nousikin melkein kuukauden luetuimmaksi postaukseksi. Ruokasisältö kiinnostaa selvästi monia, joten täytyykin alkaa tehdä sitä lisää. Usein ongelma on, että muistan kuvan ottamisen vasta kun lautanen on tyhjä.

Kaikki mun työasut loka-joulukuulta

Asupostaukset on aina olleet suosittuja ja niitä tykkään itsekin tehdä. Talvella oon vaan tosi huono ottamaan kuvia, kun täällä Kuopiossa on lunta, loskaa ja tosi liukasta. Yritän nyt kuitenkin saada tähän muutoksen, kun Joulupukki toi minulle uuden jalan puhelimelle, joka helpottaa kuvaamista.

Huomenna koittaa ammattikorkeakouluun paluu

Opiskelupostaukset oli tosi luettuja ja niitä myös kommentoitiin sekä täällä että Instagramissa. Yritän pitää teidät tilanteen tasalla koko tän mun viimeisen opiskeluvuoden ajan -niin hyvissä kuin huonoissakin jutuissa.

30 tiukkaa kysymystä viime vuodesta

Oon yleensä tehnyt vuosikatsauksen tammikuun alussa, mutta se vie ihan todella paljon aikaa enkä ole vielä sitä saanut aikaiseksi. Saatan sen vielä helmikuun aikana julkaista. Nyt vastasin 30 kysymykseen viime vuodesta ja sen kautta vähän avasin meidän viime vuoden tapahtumia.

10 arkista kuvaa viime kuukausilta

Koska blogissa oli tosi hiljaista, tein postauksen, jossa jaoin meidän arkikuvia. Mulle tää blogi on aina toiminut sellaisena päiväkirjana ja arki on iso osa sitä.

Vanhemmista teksteistä selvästi kiinnostusta keräsi Mulla on kohdunkaulan syöpä sekä kestosuosikki googlen kautta Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä, joka on mun blogin luetuin teksti kautta aikojen.

Postaustoiveita otetaan aina vastaan. Saa kertoa mikä kiinnostaa ja mä parhaani mukaan vastaan toiveisiin. Ne luetuimmat aiheet kun ei aina välttämättä ole niitä, joiden olisin arvellut olevan suosittuja.

Mikä postaus sua kiinnostaisi?
Oliko tammikuun luetuimmat sinun suosikkeja?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA ELÄMÄÄ MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mitä odotan vuodelta 2023?

Vihdoinkin pääsin mukaan koulurytmiin

kesän 2022 haavelista -toteutuiko kaikki?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *