Hae
Colour Outside the Lines

Kohta on kesä eli uikkarikeli!

*Sisältää mainoslinkkejä
Aurinko paistaa niin ihanasti, että se saa haaveilemaan siitä, kun on uikkarikeli ja näin ollen tietysti myös uusista uikkareista.
Ostin vähän aikaa sitten itselleni uuden urheilu-uimapuvun uimahalliin, mutta kesäksi aion hankkia sekä bikinit että kokouimapuvun rannalle. Viime kesänäkin me Vivian kanssa käytiin rannalla usein ja minulla ei ollut kunnollista uimapukua, joten olin aina siellä rantavedessä niin, että vettä oli vain nilkkoihin asti.
Jos kuitenkin tuleekin kunnon hellekesä, olisi rannalla kiva olla enemmänkin ja hiki valuisi vähemmän, kun uikkarit olisivat päällä kesävaatteiden sijaan.
Aloinkin tutkia *Lindexin uimapukuvalikoimaa ja siellä oli vaikka mitä ihania uikkareita kesäksi. Minua inspiroivat tällä hetkellä kirkkaat värit, mutta jostain syystä haaveilen myös valkoisista bikineistä. Tai ehkä *valkoisesta bikiniyläosasta ja *mustasta alaosasta.
Toisaalta keltaiset bikini tai keltainen kokouikkari olisi ihana, kun uikkarikeli vihdoin saapuu Suomeen. Se väri olisi ihanan pirteä ja saisi hyvälle tuulelle.
Tykkään Lindexin alusvaatteista ja vaatteistakin siksi, että heillä koot ovat aika reiluja ja alusvaatteet ja uikkarit on oikeasti suunniteltu niin, että ne ovat mukavia päällä ja pysyvät paikoillaan. Ei ole mitään niin inhottavaa kuin pyllyvakoon koko ajan hilautuva uikkari.
Minulla on jo musta kokouikkari, mutta toisaalta olisi ihana, jos olisi myös vaihdokki, koska kun on uikkarikeli ja kuuma, niin rannalla saatetaan käydä monta kertaa päivässä. Silloin olisi hyvä olla useammat uikkarit, ettei niitä hikisiä tai märkiä uikkareita tarvitsisi laittaa heti päälle uudestaan.
Myös Vivialle tarvitsee ostaa uusi uimapuku, koska viime kesänä ostettu Lindexin uikkari on jo liian pieni. Olen ostanut hänelle kesäksi pitkähihaisen UV-asun rannalle, mutta tarvitsemme myös ihan oikean uimapuvun.
Minun silmääni eniten miellyttäisi joku kiva leopardikuosi tai joku kiva yksivärinen uikkari, mutta meidän 4,5-vuotiaalla on niin kova oma tahto ja mielipide vaatteiden suhteen, että taidan joutua ottamaan hänet mukaan uikkariostoksille. Näistä kuudesta uikkarista oli kuulemma vaikea valita oma suosikki, mutta lopulta voiton vei *uikkari, joka muistutti Arielista.
Kohta on jo uikkarikeli eli uimapukuostoksille on suunnattava kyllä tässä kuussa. Ihan parasta, kun ranta on lähellä! Mukaan voi pakata eväät ja vaikka langattoman kaiuttimen ja viltin, jolloin rannalla voi olla pidemmänkin aikaa. Täytyy vaan muistaa riittävä nesteytys ja aurinkorasva!

Onko sinusta ihanaa, että uikkarikeli on kohta täällä?

 

LUE MYÖS:

MIKSI KÄYMME UIMARANNALLA ILTAISIN? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.