Hae
Colour Outside the Lines

35 and fabulous

Mulla oli eilen synttärit. Täytin 35 vuotta.

Ennen syntymäpäivääni mulla oli aikamoinen ikäkriisi, koska onhan 35 nyt huomattavasti isompi numero kuin 34 ja tunsin kuinka munasoluni kutistuvat pois.

Koska eilen kuitenkin tunsin oloni ihan samanlaiseksi kuin edellisenäkin päivänä, päätin että eihän ikä oikeasti ole kuin numero. Kyllähän ikä rajaa joitain asioita aika vahvastikin, mutta voin silti olla upea ihan minkä ikäisenä vain.

Ja se ajattelun vapaus, jonka ikä tuokaan tullessaan, on mahtavaa. En enää anna muiden määritellä millainen tai minkä näköinen saan olla enkä elä sen mukaan mitä muut minulta odottavat. Tältä minä näytän ja se on okei.

35-vuotiaana oon kuitenkin saavuttanut jo paljon. Olen ollut melkein kymmenen vuotta elämäni aikana sinkku yh-äiti, jonka jälkeen löysin sielunkumppanini. Olen saanut kaksi lasta ja yhden bonuslapsen. Olen tehnyt yli 12 vuotta töitä kaupassa, kirjoittanut ylioppilaaksi, opiskellut oppisopimuksella merkonomiksi ja päässyt sisälle ammattikorkeakouluun kahdesti, molemmilla kerroilla opiskelemaan englanniksi (ekalla kerralla lykkäsin ja lopulta peruin koulupaikkani).

Olen myös muuttanut tosi monta kertaa, matkustanut, löytänyt rakkauden Disneylandiin, uskaltanut olla oma itseni sosiaalisessa mediassa ja kirjoittaa vaikeistakin asioista. Olen myös kokenut masennuksen ja selvinnyt siitä.

Olen mitä olen enkä muuksi muutu. Paitsi ehkä vielä upeammaksi sitä mukaa mitä enemmän vanhenen!

MUISTA SINÄKIN, ETTÄ OLET UPEA JUURI SELLAISENA KUIN OLET!

LUE MYÖS:

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Paljon onnea! 35 ei ole vielä ikä eikä mikään ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.