Hae
Colour Outside the Lines

Arki jatkuu ensi viikolla

Huh, onpahan ollut kesä. Voin sanoa ihan rehellisesti, että olen onnellinen, kun arki jatkuu ensi viikolla ja Vivia palaa päiväkotiin.

Oon ollut lomalla lasten kanssa monena kesänä nyt putkeen ja onhan se ihanaa, kun vietetään niin paljon aikaa yhdessä, mutta jotenkin tämä ns rytmittömyys ja ilman suunnitelmia oleminen ei oo yhtään mun juttu. Tuntuu, että vaikka saan lapsen kanssa tosi paljon aikaan, en saa sitten itse omia juttujani tehtyä yhtään.

Kaipaan sitä, että päivisin on edes muutama tuntia aikaa tehdä omia juttuja rauhassa tietokoneella ilman keskeytyksiä.

Omat hommat on ihan retuperällä olleet koko kesän, mutta ensi viikolla tähän tulee muutos, koska Vivia jatkaa tosiaan päiväkodissa. Meidän arki muuttuu hieman enemmänkin syksyllä, kun aiemmin Vivia on ollut päiväkodissa kokopäiväisesti, mutta nyt hän jatkaa vain 20 tuntia viikossa ja tunnit on jaettu niin, että hän käy päiväkodissa kahdeksan tuntia kerrallaan, joka toinen viikko kaksi päivää ja joka toinen viikko kolme päivää.

Joudun siis hieman enemmän suunnittelemaan omia tekemisiäni ja aikatauluttamaan ne niin, että saan mahdollisimman paljon aikaan niinä päivinä, jolloin Vivia on päiväkodissa. Luulen kuitenkin, että aion hyödyntää syksyllä paljon myös leikkipuistoja, Kuopion perheentaloa ja muita kivoja kohtaamispaikkoja, joissa Vivia voi leikkiä ja minä tehdä muutaman somejutun valmiiksi samalla.

Vivialla alkaa tänä syksynä myös ekaa kertaa ikinä harrastus, kun hän aloittaa Kuopion kansalaisopiston tanssiryhmässä. Sitä me odotetaan jo kovasti ja mietitän millaiset tossut sinne ostetaan.

Jänniä aikoja eletään myös isompien lasten kanssa, kun keskimmäinen aloittaa uuden opettajan kanssa kolmannen luokan ja esikoinen aloittaa musiikkilinjalla lukion.

Ihan hullua, että mulla on jo lukion aloittava lapsi. Siis mihin tämä aika oikein on hävinnyt! Oon niin ylpeä hänestä, kun hän uskaltaa olla omanlaisensa, just sellainen oma itsensä kuin haluaa ja tavoittelee unelmiaan. Tämä musiikkilinjalle hakeminen ja pääseminen oli iso juttu, jota hän suunnitteli pitkään ja vaikkei aina uskonut omaan onnistumiseensa niin silti onnistui ja ylitti itsensä.

Oon yrittänyt kasvattaa lapsista vahvoja, itseensä uskovia persoonia ja tämä vahvisti uskoani siihe. että oon ainakin jotenkin onnistunut siinä.

Neule: House (Prisma)
Toppi: Even&Odd (Zalando)
Housut: Vero Moda 
Kengät: MyWear (K-Citymarket)
Laukku: Marimekko 

joko teillä odotetaan arkeen paluuta?
joko teidän arki jatkuu vai oletteko vielä kesälomalla?  

LUE MYÖS: 

PÄÄSTIIN KESÄLOMAREISSULLE KAHDESTAAN MIEHEN KANSSA

VIIME AIKOJEN KUULUMISIA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Itsellä alkaa arki myös ensi viikolla, mutta itse taas voisin lomailla pidempään. Niin paljon vielä näkemättä ja kokematta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.