Hae
Colour Outside the Lines

Kuosi, jota olen vierastanut pitkän aikaa

Leopardikuosi on varmaan ikuisesti sellainen joka jakaa mielipiteitä. Toiset rakastavat sitä yli kaiken ja toiset eivät voi sietää. 
Muistan nuorempana omistaneeni yhden jos toisenkin leopardikuosisen vaatteen ja tykänneeni siitä. Silloin asuin vielä vanhempieni kanssa ja tuodessani kotiin leopardikuosisia vaatteita, äitini hullaantui niihin täysin. Äitini on ollutkin kuosiuskollinen leopardille vähintään viimeiset 15 vuotta ja näin ollen minulla kuosi on tullut ehkä hieman jo korvista ulos. 
Itse en ole kuosi- tai merkkiuskollinen ollut koskaan. Mustaa käytän paljon, mutta sitäkin kausittain. Leopardikuosi on yksi kuoseista, joita välillä rakastan ja välillä en voi sietää. 
Edellinen leopardikauteni oli joskus yli viisi vuotta sitten, jolloin minulla oli mekkoa, hametta ja huivia tuossa kuosissa. Huivi on jäänyt käyttöön koko ajaksi, mutta sitäkin olen käyttänyt aika säästeliäästi. 
Nyt kaupat ovat kuitenkin taas pullollaan leopardikuosia ja olen huomannut rakastuneeni kuosiin taas uudelleen. Minulla on kuosissa jo kesäksi pyöräilyshortsit, Bealla mekko ja Vivialla collegehaalari. Etsinnässä on itselle vielä täydellisesti laskeutuva leopardikuosinen hame. 
Ensimmäinen uusi hankinta kuosissa oli kuitenkin tämä ihana kevättakki. Takki on viime syksyisestä Lidlin Heidi Klum-mallistosta ja ihastuin takkiin jo syksyllä ihan täyttä häkää. Sovitin takkia kaupassa, jätin sinne ja jäin pohtimaan olisiko sen kuosi kuitenkaan niin mieleinen. Seuraavalla kauppareissulla takkeja ei enää ollut ja minua harmitti aivan suunnattomasti. 

Talvella takkeja tuli kuitenkin pieni erä uudelleen myyntiin, koska niitä oli jäänyt syksyllä myymättä. Huomasin takin mainoslehdestä ja minun oli saatava se. Kuopiossa on kolme Lidliä ja ajoin ne heti Lidlin auettua kaikki läpi, kunnes sieltä viimeisestä löysin sopivan koon!
Takki on aivan ihanan laskeutuvaa materiaalia. Se on kevyt, joten takki pääsee käyttöön varmasti myös viileinä kesäiltoina. 
Vielä en ole kerennyt takkia useasti käyttämään, mutta nyt kun päivät lämpeävät, pääsee takki ulkoilemaan useasti. Täytyy vaan ehkä pitää se piilossa äidiltäni, ettei hän vie sitä. 
Kuvat takista ikuisti Katja, kun olimme tyttöjen reissulla Jyväskylässä ja ravintolassa oli kivasti takkiin sopiva viheralue. 
Tiedättekö mihin muuhun olen nyt rakastunut? Hiusdonitseihin! Nekin ovat tehneet aivan selvän paluun ja alkuun olin vähän skeptinen niiden suhteen. Hiukseni ovat kuitenkin talven aikana kasvaneet niin pitkiksi, että ne menevät helposti kiinni ja olenkin käyttänyt yhtä äitini vanhaa samettidonitsia jo pitkän aikaa. 
Nyt on kuitenkin ostettava uusia, kunnes saan tuon vintagedonitsini korjattua, koska siitä katkesi sisältä kuminauha ja sen käyttäminen ei oikein onnistu. Donitsin viininpunainen väri myös välillä vähän tökkii joidenkin asujen kanssa, joten olisi mukava omistaa hiusdonitseja useammassa värissä. 

Takki ja housut: Esmara by Heidi Klum/Lidl
Toppi: H&M
Kengät: Dinsko

Onko sinulla kuoseja, joita rakastat tai vihaat yli kaiken? 



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *