Hae
Colour Outside the Lines

Parvekkeen sisustaminen edistyy

Aloitettiin sisustamaan meidän parveketta uuteen uskoon kesäkuun alussa. Meidän parvekkeen sisustaminen on siitä hankalaa, ettei se ole lasitettu eli kaikki kankaat ja tekstiilit pitää olla säänkestäviä.

Tässä tehtiin kyllä aika iso poikkeus, kun ostettiin Jyskistä parvekkeelle rullaverhot. Tuohon meidän parvekkeelle kääntyy aurinko paistamaan noin puolen päivän aikaan ja paistaa iltaan asti, joten jos siinä haluaa olla helteellä, täytyy olla jotain aurinkosuojaa.

parvekkeen sisustaminen

Parvekkeen sisustaminen on nyt edennyt siihen pisteeseen, että se on vain vailla sohvakankaita. Löydettiin Hong Kongista/Rustasta ihana matto ja vitsit, että se on kivan tuntuinen jalkojen alla. Nyt parvekkeelle viitsii mennä ilman kenkiäkin, koska matto on niin kivan tuntuinen. Me on Vivian kanssa pidetty siinä jo useampi piknik.

Melissan huoneesta vapautui vielä musta tarjotinpöytä, joka pääsi parvekkeelle hoitamaan kukkapöydän virkaa. Mietin pitkään ostavani parvekkeelle uuden kukkapöydän, mutta en ole vielä löytänyt mielestä ja tuo tarjotinpöytä oli juuri passeli sinne. Luulen kyllä, että koska se on puuta, se ei ole säänkestävä ja tämä saattaa olla sen tarinan loppu.

Ja pitkä tarina sillä onkin. Me ollaan alunperin pelastettu tämä musta tarjotinpöytä edellisen kodin roskakatoksesta ja se on matkannut tässä välissä jo ystävämme Jadenkin kotona. Nyt Jani joutui jo tekemään siihen tukipuun, koska jalat olivat niin huterat. Tarjotinpöydällä on siis selvästi ollut hyvä elämä!

Miten sinun parveke on sisustettu?

 

LUE MYÖS:

Kuinka sisustaa lasittamaton parveke? -lähtötilanne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.