Hae
Colour Outside the Lines

Rakas 5-vuotias

Meidän nuorimmainen on tänään jo 5-vuotias ja tuntuu hullulta kuinka nopeasti aika on kulunut.

Kuinka hänen syntymästään voikaan olla jo kokonaiset 5 vuotta?

Meidän 5-vuotias on omatahtoinen, tyylinsä tunteva ja energinen tapaus.

Hän tietää mitä haluaa ja miten saada tahtonsa läpi. Hän osaa näyttää tunteensa niin hyvässä kuin pahassa ja hänen tunteensa räiskyvätkin usein laidasta laitaan. Onneksi hän myös rauhoittuu todella nopeasti eikä ole todellakaan pitkävihainen.

Hän rakastaa hameita ja mekkoja eikä oikein tykkää housuista ollenkaan. Mitä leveämpi kellohame, sitä parempi, koska kyllähän hameen täytyy pyöriä!

Prinsessaleikit on kovassa huudossa juuri nyt ja esimerkiksi tänään hän oli sitä mieltä, että päivänsankari tarkoittaa myös kaikkivaltiasta ja hän saa päättää aivan kaikesta. Eihän se nyt ihan toiminut vaikka ihana ajatus se olikin.

5-vuotias rakastaa lukemista ja kirjojen katselua. Hän rakastaa kuunnella satuja sekä aikuisten lukemana että äänikirjapalveluista kuunneltuna.

Hän on myös todella musikaalinen. Koko ajan hän hyräilee jotain ja meillä myös kuunnellaan todella paljon musiikkia. Lapsella on uskomaton kyky muistaa laulujen sanat ja melodiat yhden kuuntelukerran jälkeen.

5-vuotias harrastaa tanssia kerran viikossa ja kun hän hieman kasvaa, hän pääsee halutessaan laulamaan kuoroon.

Parhaita sarjoja tällä hetkellä on Palomies Sami, Ryhmä Hau ja Miraculous Adventures of Ladybug and Cat Noir (löytyy Disney+ suomeksi). Telkkarista katsomme yhdessä myös Masked Singeriä eikä oikeastaan ole väliä tuleeko se suomeksi vai englanniksi.

Nyt on tosi paljon katsottu myös Netflixin uutta My Little Pony-leffaa.

5-vuotias rakastaa myös metsäretkiä ja kiikkumista.

Lempiruokaa on pestopasta ja maksalaatikko.

Hän on selvästi todella perhekeskeinen ja kaikki läheiset on supertärkeitä. Aikuisena hän aikoo hankkia kuusi vauvaa ja asua edelleen meidän kanssa, että äiti voi auttaa hoitamaan vauvoja.

Kotiin hän haluaisi lemmikiksi kissan, mutta harmillisesti minä olen allerginen. Onneksi mummin luona on kissa, jonka kanssa leikkiä.

Meidän ihana 5-vuotias on hurjan rakas ja älykäs. Hän on ihanan omatoiminen ja ystävällinen.

Ihanaa syntymäpäivää rakas 5-vuotias kuopuksemme!

*kuvissa näkyvät asut saatu aiemmin kaupallisen yhteistyön kautta Luppasilta

LUE MYÖS:

MITÄ OSTAA LAHJAKSI 5-VUOTIAALLE?

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.