Hae
Colour Outside the Lines

Huhtikuun luetuimmat postaukset

Huhtikuussa postasin ennätysmäärän postauksia. Julkaisin nimittäin 44 postausta (ja tämän eli 45). Joka päivä tuli uusi postaus ulos ja joinain päivinä kaksikin.

Aion pitää saman tahdin, eli päivittäin postaamisen, tästä lähtien käynnissä. Olen ajastanut nyt postauksia aina viikoksi kerralla eteenpäin ja niiden lisäksi kirjoittanut siitä mitä mieleen juolahtaa. Se tuntuu hyvältä tahdilta ja näin blogissa on aina jotain uutta luettavaa vaikka joku tykkäisi käydä täällä joka päivä. Tottakai joskus voi tulla jotain erikoista, etten pääsekään päivittämään, mutta kerron siitäkin silloin täällä.

Kesällä on tulossa ihan huikeita yhteistöitä ja olen muutenkin keksinyt kesälle ihania juttuja, joten täällä näkyy meidän naamoja tosi paljon.

Mitkä sitten olivat huhtikuun luetuimmat postaukset eli mikä teitä kiinnosti?

 

HÄÄKUSTANNUKSET, JOIHIN ET OLE EHKÄ OSANNUT VARAUTUA 

Hääpostaukset tuntuvat aina kiinnostavan ja ne ovatkin aihe, josta tykkään tosi paljon kirjoittaa. Koska hääsuunnittelu etenee hurjaa vauhtia, tulee hääpostauksia olemaan blogissa jatkossakin paljon.

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

Näytin postauksessa vatsani sellaisena kuin se on -turvotuksineen kaikkineen. Tältä minä tällä hetkellä näytän ja vaikka se muuttuu joka päivä, en halua olla kehoni vanki vaan rakastaa itseäni sellaisena kuin olen juuri silloin.

 

EN SAANUT HAKEMAANI TYÖTÄ

Kerroin aiemmin hakeneeni töitä ja työhaastattelusta jääneestä hyvästä fiiliksestä. En kuitenkaan tästä huolimatta saanut työtä vaan jäin kakkoseksi kokeneemmalle hakijalle. Tämä teksti keräsi kommentteja, joissa tsempattiin hakemaan uudelleen töitä ja uskomaan itseeni, mutta sain myös kommentin, jossa minua haukuttiin ulisijaksi. Mielestäni minulla on oikeus omassa blogissani käsitellä tunteitani juuri niin avoimesti kuin haluan ja jos se tekee minusta jonkun muun silmissä ulisijan niin sille en voi mitään.

ESITTELYSSÄ MEIDÄN KOTI. TERVETULOA MEILLE! 

Esittelin meidän kodin Instagram-storien puolella ja päätin tehdä saman tänne blogin puolelle. Meillä on ihan tavallinen koti, jota ei ole kovin kummoisesti sisustettu ja se sai näkyä myös kuvissa.

 

EPÄONNISTUNEITA OTOKSIA

Esittelin edellisen viikonlopun kuvausreissun epäonnistuneita otoksia. Tämä postaus oli ihmeen suosittu, joten ehkä se nauratti lukijoita yhtä paljon kuin minuakin. Näitä o jemmassa vielä lisääkin, joten postaan ne ensi kuussa.

 

KAIPAAN RISTEILYMATKUSTAMISEN HELPPOUTTA

Kerroin kaipaavani Tukholman risteilyjä ja kaikkea niiden sisällään pitämää. Enkä ole ainut. Lapsetkin haluaisivat jo reissuun.

Tässä olivat huhtikuun luetuimmat postaukset. Osa yllätti, koska joskus kun postausta kirjoittaa, ajattelee, ettei se varmaan kiinnosta ketään.

Olitko lukenut jo nämä kaikki?

 

LUE MYÖS BLOGIN KAIKKIEN AIKOJEN LUETUIN POSTAUS: MEILLÄ KÄVI VIIME YÖNÄ KUTSUMATON VIERAS

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.