Hae
Colour Outside the Lines

Mulla on ollut brow lift kaksi viikkoa

Kyselin Instagramissa aiemmin onko kenelläkään kokemuksia palvelusta nimeltä brow lift ja sain todella hyviä kokemuksia kymmenittäin.

Mun kulmakarvat on ihan olemattomat ja tosi vaaleat, joten yleensä aina meikkaan ne. Useimpina päivinä en kuitenkaan jaksa meikata ja silloin kulmat ei yhtään tunnu omilta. Mulla on ollut joskus aiemmin microblading kulmakarvoissa ja hitunen sitä on vielä havaittavissa. Tykkäsin kovasti tuosta microbladingista, koska se pysyi pitkään ja helpotti arkea tosi paljon, mutta mua kiinnosti testata tää paljon kehuttu brow lift ja nähdä itse onko se kaiken sen hypetyksen arvoinen.

Lähtötilanne oli tosiaan se, että mulla oli todella vaaleat kulmakarvat. Toinen kulmakarva on tuosta nenänvarren vierestä eli siitä alkukohdasta jostain syystä melkein kalju. Tähän microblading oli hyvä, koska sillä feikattiin ne karvat paikalleen. 

Me saatiin mun kausityöpaikasta lahjakortit Timmaan joululahjaksi ja käytinkin sen brow liftiin. Tykkäsin miten helppo sovelluksen kautta oli löytää ja varata aika. Sai myös itse valita haluaako käyttää lahjakortin saldoa eli sovellus ei pakottanut käyttämään sitä. 

Kävin Kuopiossa sijaitsevassa Mijana-kauneussalongissa ja brow liftin minulle teki Jaana. Salonki oli mulle uusi tuttavuus eli en ollut koskaan aiemmin käynyt paikalla. Paljon hyvää olin kyllä kuullut paikasta. Edessä oli parkkipaikkoja autoille ja se olikin näppärä systeemi, kun mulla oli aamuaika ja Kuopiossa oli -22 astetta kotoa lähtiessä, niin ei olisi kovin huvittanut lähteä bussilla ja kävellen paikkaa etsimään.Kauneussalonki ja kampaamo oli oikein viihtyisä ja kompakti tila. Mun lisäksi paikalla oli kaksi muuta asiakasta, mutta ei sitä siellä huomannut. Joko mulla on liian kova ääni tai muilla niin hiljainen, etten edes siinä paikallani silmät kiinni maatessa huomannut muiden läsnäoloa. Olin maksanut epähuomiossa brow liftiin erikseen myös kulmakarvojen värjäyksen, joka olisi kuulunut palveluun, joten otin sitten ripsien värjäyksen sillä summalla. Brow lift maksoi 50€. 

Mä olin tosi tyytyväinen tulokseen heti salongissa. Tykkäsin siitä, että mun kulmakarvat tuli ihan eri tavalla esiin ja näytti oikeasti vähän tuuheammilta. 

Kuva otettu heti brow liftistä lähtiessä autossa.

Mulla meni ihan ohi kotihoito-ohjeet jostain syystä. Kulmat olisikin saanut pestä vaikka heti, että vältytään varmasti iho-oireilta ja mä kysyin seuraavana aamuna asiasta tuolta salongista. En siis ollut pessyt ollenkaan niitä, kun olin jostain lukenut, että 24-48h pitäisi olla kastelematta kulmia. 

Aluksi väriä oli vielä ihossa ja ehkä tykkäsin siitä efektistä eniten eli alan kallistua siihen, että microblading on mulle se oikea juttu ensi kerralla. 

Kuva otettu ennen pesua brow liftin ottopäivänä.

Tykkään kyllä tässä brow liftissä siitä, että kulmat näyttää kivoilta koko ajan ja värikin on pysynyt suhteellisen hyvin paikallaan. Muistan, että oon värjännyt kulmat joskus aiemmin ja väri on kadonnut suunnilleen heti enkä oo siksi tykännyt ottaa sitä kulmien värjäystä uudelleen. Tää brow lift on myös siitä kiva että kulmat saa harjattua haluttuun muotoon ja ne pysyy siinä ilman erillisiä aineita.

Periaatteessa saman efektin (ei tietty niin kestävän) saisi ehkä värjäämällä kulmat ja käyttämällä kulmakarvageeliä. Mä oon tosi huono meikkaamaan mun kulmat enkä ikinä saa niistä sellaisia kuin haluaisin, joten siinä mielessä tää brow lift on ihana. 

Viikko brow liftin ottamisen jälkeen.

Mulla on nyt ollut brow lift kaksi viikkoa ja selvästi kulmat edelleen tottelee. Ne on myös edelleen paljon tummemmat kuin normaalisti eli väriäkin on kivasti jäljellä. 

Tämä on ihanan helppo eikä tarvii aina miettiä kulmien meikkaamista. Oon kuitenkin vakavasti jo harkinnut microbladingin ottamista ennen kesää, koska sillä ehkä saisin vielä enemmän sen kestävämmän lopputuloksen. Loppupeleissä microblading myös tulee halvemmaksi, jos ajatellaan, että microbladingiin menee vuodessa vajaa 400€ ja brow lift maksaa 50€ kerta noin 6 viikon välein, joka tekee vuodessa vähän reilu 400€. Ainakin se säästää aikaa, kun microbladingin takia salongissa käydään paljon harvemmin. 

Tasan kaksi viikkoa brow liftin ottamisesta.


Mä oon kyllä tykännyt tästä tosi paljon. Koska kuitenkin haen sitä helppoutta aamuihin niin voi olla, että en ota tätä uudelleen vaan sen microbladingin. Kuitenkin mun mielestä tää oli tosi onnistunut kokeilu ja oon onnellinen, että kokeilin mitä se brow lift hypetys oikein on ollut! Myös lash lift eli ripsien kestotaivutus on mietinnässä, koska kosmetologinkin mielestä mulla on tosi pitkät ja tuuheat ripset, mutta en saa niitä mitenkään pysymään ilman ripsaria taivutettuna. 

Ootko sä kokeillut brow liftiä? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Nappaa 5€ Timma koodi omaa hetkeä varten

Mun lemppari ripsiväri ja ainut, jolla mun ripset oikeasti pysyy taivutettuina

Hiustuska ja mitä sille tein

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *