Hae
Colour Outside the Lines

#pimpmyblog

Viime tiistaina täällä Kuopiossa järjestettiin #pimpmyblog bloggaajatapahtuma. Aivan mahtavaa, että joku täälläkin päin järjestää jotain, koska yleensä kaikki on pääkaupunkiseudulla ja savon bloggaajat on vähän ulkona, koska asutaan liian kaukana. 
Bloggaajatapahtuma järjestettiin Original Sokos Hotel Puijonsarven Samuel-kokoustilassa. Tila oli tosi nätisti sisustettu vanhan rakennuksen henkeä kunnioittaen. Aluksi hotellista ja sen somekäyttäytymisestä kertoi meille hotellinjohtaja. 

Pienen paikalla olijoiden esittelyn (jouduin kertomaan itsestäni toisena, iiks!) jälkeen kuulimme kokemuksen syvää rintaääntä Ninalta. Nina oli Kuopiossa somettamassa Kuopio Tanssii ja Soi-festivaaleilla. Hän on lähtöisin melkein meidän naapurista ja mietittiinkin loppuillasta olemmeko olleet samassa koulussa samaan aikaan. Meillä on kuitenkin ikäeroa sen verran, että hän oli juuri siirtynyt yläasteelle minun vasta aloittaessa koulunkäyntiä. Nina antoi hyviä vinkkejä, joista yksi oli, ettei bloggaamisesta ja postaustahdista saa ottaa stressiä vaan kirjoittaa sen mukaan mikä itsestä tuntuu parhaalta.

  

                                            

Seuraavana vuorossa oli Marika, joka oli myös yksi bloggaajatapahtuman järjestäjistä.  Marika kertoi mediakorteista ja blogiyhteistyöstä. Itse olen niin ulapalla tuollaisista asioista, että oli kyllä todella antoisaa kuunneltavaa.

                                              

Viimeisenä sai puheenvuoron Sampsa, joka kertoi hakukoneista ja kuinka saada oikeat hakusanat blogikirjoitukseen. Se vasta olikin uusi juttu! En aiemmin tiennyt mitään Google Analytics-palvelusta. Jospa vielä osaisin laittaa sen toimimaan.


Paikalla oli 35 bloggaajaa, joista suurin osa siirtyi tapahtuman päätteeksi ruokailemaan hotellin yhteydessä olevaan Ehta-ravintolaan. Ravintola hemmotteli meitä alkoholittomilla mangoisilla alkudrinkeillä sekä jälkiruoaksi suklaakakulla ja jäätelöllä. Jouduin hieman joustamaan dieetistäni, mutta pääruokana söin pelkkää kanasalaattia. Ihana oli päästä jutustelemaan muiden bloggaajien kanssa kokemuksista ja ihan normaalista elämästä. Meidän pöytään sattui tulemaan vain äitejä ja puhuimmekin jonkin verran lapsista. 

Seuraavaa bloggaajatapahtumaa ei onneksi tarvitse odottaa kovin kauan, koska ensi viikoksi on jo luvassa työpajaa mediakortin tekemisestä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.