Hae
Colour Outside the Lines

Neljä vuotta, neljä kakkua

Meillä on aina synttäreillä tarjolla kakkua. Otettiin Vivian ekoilla synttäreillä kuva kakun kanssa keittiön nurkassa, jossa meillä on aina juhlissa tarjoilut esillä.

Ollaan sen jälkeen otettu Vivian kanssa jokaisena syntymäpäivänä kuva kakun kanssa ja oon niin onnellinen, että aloitin tän perinteen. Ja että oon pitänyt siitä kiinni. Nyt meillä on jo kuva samassa paikassa neljän vuoden ajalta.

Jos meidän suunnitelmat toteutuu (plus onni on meidän puolella) ja saadaan isompi asunto tässä seuraavan vuoden aikana, ei enää voida ottaa kakkukuvaa samassa paikassa. Onneksi voidaan silti jatkaa perinnettä, mutta vaan uudessa paikassa samoilla naamoilla. 

Ärsyttää vaan, kun 2-vuotissynttäreiden kuvat on tosi sumeita, koska en tajunnut, että kameran asetukset oli väärin. 

Vivia oli ihan innoissaan, kun pääsi puhaltamaan taas kynttilöitä. Vaikka se on vaan se nanosekunti mikä puhaltamiseen menee, on se lapselle ihan hirvittävän tärkeä hetki ja meillä puhalletaan aina kynttilät. Onneksi mun iskä on joskus myynyt kakkukynttilöitä ja meillä on niitä varasto loppuelämäksi. Me myös säästetään aina vanhat kynttilät, koska eihän ne oikeasti kerkeä palaa loppuun tuossa kakun päällä ja käytetään samoja kynttilöitä useammilla synttäreillä. 

Ryhmä Hau synttäreille kakkua

Ekoille synttäreille tilasin kakun, mutta meillä oli myös juustokakku, johon tökättiin kynttilä. Muille synttäreille en ole tilannut enää kakkua, koska usein kaikki vieraat ei edes syö kakkua eikä meillä ole yleensäkään niin isot juhlat, että kovin suurta menekkiä kakulla olisi. 

Vaikka synttärikakku on hyvää, ei sitä kakkua viitsisi itse syödä koko seuraavaa viikkoa.  

Onko teillä mitään synttäriperinteitä? 

LUE MYÖS:

Star Wars-teemasynttärit 1-vuotiaalle

Mikki Hiiri-synttärit 2-vuotiaalle

3-vuotiaan Ryhmä Hau-synttärit

 

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.