Hae
Colour Outside the Lines

Kevätaurinko vie minulta loputkin energiat

Kevään ekat aurinkoiset päivät on täällä ja mua väsyttää ihan hirvittävästi. Aina keväisin tuntuu, että kaikki on ihan täynnä energiaa, kun kevätaurinko vie minulta viimeisetkin energiat.

Tai ainakin tältä minusta tuntuu. En tiedä nukunko vaan jotenkin huonommin, koska on niin valoisaa vai mikä muhun näin vaikuttaa, mut joka kevät lisääntyvä auringon määrä saa minut väsyneeksi.

Voihan tämä tietysti johtua jostain vitamiinin puutoksestakin. Tai siitä, että oltiin pari viikkoa sitten norossa eikä keho ehkä ole vielä ihan palautunut. Fibromyalgiakin ehkä taas nostelee päätään.

Tänään mulla oli jotenkin ihan hirvittävän huono päivä fibromyalgian suhteen pitkästä aikaa. Kävellessä tuntui, ettei jalat yksinkertaisesti enää jaksa ja kädetkin jotenkin tuntuu kumman raskailta. Tietokonetta näpytellessä tuli erikoisen paljon kirjoitusvirheitä, kun sormet ei vaan fyysisesti jaksaneet näpytellä. Pahoittelen siis, jos täällä on kamalasti kirjoitusvirheitä.

Vaikka kevät väsyttääkin, on ihanaa kun tulee lämmin keli. Rakastan talvea ja tykkään kesästä, mutta en yhtään nauti kylmästä, tuulisesta ja sateisesta säästä, jota kevät on usein täynnä. Ihanaa, kun ulos voi kohta taas lähteä vähemmissä vaatteissa eikä aina tarvitse miettiä oliko sukkahousut pyykissä vai puhtaana, jos laittaa mekon päälle.

Odotan myös kovasti jo sitä, että kadut on putsattu hiekotussepelistä, koska sitten voi taas alkaa kunnolla käydä kävelyillä. Oon ihan rapakunnossa talven jäljiltä ja aion alkaa käydä sauvakävelyllä, kun kadut on putsattu. Täytyy vaan käydä lenkkariostoksilla, koska mun lenkkarit hajosi viime vuonna enkä ostanut vielä uusia.

Odotan myös sitä, että päästään lasten kanssa leikkipuistoon. Keskimmäinen ei ehkä mukaan enää tule (paitsi joskus ehkä pelaamaan Pokemon Gota), mutta nuorin on vielä ihan leikkipuistoiässä. Ei olla talvella käyty puistossa, koska meidän lähipuistoon on vaikea edes päästä talvella kaiken lumen takia ja lunta on täällä Kuopiossa tullut niin paljon, että ei siellä oikein ole voinut leikkiäkään.

Kunhan lumet sulaa, niin päästään taas puistoilemaan enkä itse jäädy kun istun siellä katselemassa lapsen riemua.

Sellainen keväträntti. Lupaan kirjoitella huomenna iloisemmista asioista, kun tunnun nyt vain valittavan kaikesta.

Väsyttääkö kevätaurinko sinua?

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA

LUE MYÖS:

Elämä on tuntunut erityisen rankalta noroviruksen jälkeen

Mitä kaikkea kivaa lasten kanssa voi tehdä laivalla?

Sain syöpädiagnoosin kaksi vuotta sitten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *