Hae
Colour Outside the Lines

Mitä minulla oli päällä esikoiseni rippijuhlissa?

Juhlimme viime viikonloppuna esikoiseni rippijuhlia. Minulla oli jo ennen juhlia kriisi mitä minun pitäisi pukea juhliin. Koska olen verrattain nuori rippikoululaisen äidiksi, mietin pitäisikö minun mahtua johonkin äitimuottiin ja näyttää tietynlaiselta. 

Minulla ei ollut mitään aavistustakaan vielä kesällä mitä juhliin laitan päälle. Yleensä olen tällaisten asioiden kanssa ajoissa.

Mitä minulla oli päällä esikoiseni rippijuhlissa? 

Olen aika aktiivinen meidän alueen kirppis- ja vaihtoryhmissä Facebookissa. Löysinkin sitä kautta ihan melkein naapurista ihanan juhlamekon, jonka omistaja halusi vaihtaa sen kahteen 1.5 litran Pepsi Max-pulloon. Siis kahteen pulloon limpparia, joiden yhteishinta Prismassa on halvimmillaan 1.99€.

Hain limpparit kaupasta ja kävin vaihtamassa ne mekkoon. Olin aika varma, ettei mekko edes mahdu päälle, mutta se istuikin kuin hansikas. Siis mekko oli ihan täydellisen kokoinen ja aivan minun tyyliseni. Iloiseksi yllätyksekseni siinä oli vielä kaiken lisäksi taskut. Sivussa siinä on vetoketju helpottamassa pukemista. 

Mekon kanssa minulla oli päällä Sokoksen alerekistä ostettu Marks&Spencer-malliston pinkki neuletakki ja jalassa aiemmin Prisman alesta ostetut nahkaiset korkokengät. Jos muistan hinnat oikein, maksoivat kengät alle 30€ ja neuletakki 15€. Eli koko asulle tuli hintaa alle 50€, joka on minusta aika hyvä hinta juhlavaatteille.

Koko asu oli myös kaiken lisäksi sellainen, että vaatteet tulevat muutenkin käyttöön. Mekkoa käytän aivan varmasti myöhemminkin. Ystävääni Katjaa harmitti kamalasti, ettei mekko ollutkaan hänelle sopiva eikä hän voinut sitä minulta varastaa. Hän olisi varmaan vienyt sen mukanaan jo juhlista muuten kotiin. Sori Katja, mekko jää minulle käyttöön. 

Neuletakkia sen sijaan voin käyttää ihan arkikäytössäkin. 

Janin mielestä meikkini näyttivät siltä, että olisin saanut turpaani, mutta onneksi moni muu kehui niitä kauniiksi.

Mitä minulla oli päällä esikoiseni rippijuhlissa?

MEKKO: SEPPÄLÄ (HANKITTU KÄYTETTYNÄ)
NEULETAKKI: MARKS&SPENCER, SOKOS
KORKOKENGÄT: LONDON FOG, PRISMA

 

HANKITKO SINÄ VAATTEITA KÄYTETTYNÄ TAI ALENNUSMYYNNISTÄ? 

 

 

LUE MYÖS: 

ESIKOISELLANI OLI RIPPIJUHLAT VIIKONLOPPUNA

JOSKUS OLIN TEINIÄITI, NYT OLEN TEININ

 

MUISTATHAN SEURATA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.