Hae
Colour Outside the Lines

Muille se on vaan viikonloppu, meillä menee koko loppuviikko

Huh mikä loppuviikko!

Perjantaina oli koulussa kolmikantakeskustelu ja nyt oon jo melkein valmis merkonomi! 

Tosi huono asukuva siitä mitä oli siellä keskustelussa päällä. 
Perjantai-iltana käytiin myös mummolassa letuilla (nam!) ja sit mentiin kattoo Cheekiä Ilonaan. Se oli tupaten täynnä porukkaa, mut onneks näin aika hyvin silti. 

Olis pitäny pysyä kaukana absintista, koska hyi yök mikä olo oikeesti tuli. Ensinnäkään sen jälkeen en pystyny enää kunnolla puhuu, koska oli nii paha olo ja toisekseen sammuin samantien ku pääsin kotiin ja sänkyyn. No aamulla oli oikeesti ihan järkyttävä olo. 
En kyl tainnu olla ainut, jolla oli olot aamulla (terkkuja vaan tytöt!). Olin humalassa vielä joskus puoli viiden aikaan päivällä. 
Illalla käytiin uimassa ja pikkuhiljaa se olokin helpotti onneks. Ruoka tosin alko maistua vasta sunnuntain puolella.
Sunnuntaiaamu alotettiin lätkällä. 
Jää oli kuulemma ihan huono, mut kivaa meillä oli silti. Lissulla varsinkin, kun ei koskaan ennen oltu lätkää pelattu. Täytyy käydä uudelleen niin ei taito unohdu. 

Olin luvannu Lissulle puhelimen synttärilahjaks ja ostettiinkin sit Samsung Galaxy Trend Plus vaikka olin vannonnut, etten kosketusnäyttöä sille osta. Mut se oli kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista paras, joten myönnyin sit. 

Lissu halus pitää lasten kutsut keilahallilla, joten mentiin sit Bowl Dineriin. Oli kyl tosi kivaa eikä siihen tietenkään mitenkään vaikuttanu, et voitin tokan kierroksen. Tuntu lapsillakin olevan kivaa. 
Tänään pitäis sit ostaa bussikortti, koska auto menee korjaamolle ehkä ensi viikolla eikä oo tietoo millon sen saa sieltä pois. 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.