Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 25/15

Maanantaina sain kotiin uuden tuolin. Tai, ei se niinkään uusi ole, koska se on minun isomummoni peruja. Meillä on suunnitelmana maalata se, mutta väristä on vielä hieman erimielisyyttä. Hain myös kasan häälehtiä, jotka olivat nettikirpparin lahjoitetaan palstalla. 
                                               

Tiistaina kävin fysiatrian polilla kyselemässä mitä tuolle kädelle ja olkapäälle nyt sais tehtyä. Eipä sieltä mitään uutta keksitty. Paljon fysioterapiaa, hierontaa ja ehkä ranteeseen tarpeen vaatiessa leikkaus, jos rannekanava alkaa oireilla pahemminkin. Minun piti myös saada sieltä rannetuki, mutta ei oo kyllä vieläkään kuulunut. Illalla kävin myös #pimpmyblog bloggaajatapahtumassa, josta oma teksti täällä

Housut Cubus, sukat Marimekko, tennarit Vans
                                   

Keskiviikkona olin vaan kotona ja siivoilin. Särkylääkkeet saa aikaan kauhean huimauksen, joten yritin sitten selvitä edes kotiaskareista.

                                      

Torstaina kävin töissä. Oli aikamoinen kiire kaupassa, koska ruoka loppuu maailmasta, kun kauppa on puolitoista päivää kiinni. Sehän tarkoitti sitä, ettei minulle oikein ollut töissä mitään hommaa. Ostin tytöille melkein kaksi litraa saippuakuplia. Kyllä nyt pitäisi riittää. 

Perjantaina grillailtiin ja vietettiin juhannusta pienellä porukalla. Pääset lukemaan siitä täältä ja täältä. Oli kyllä kiva ja rentouttava juhannusaatto vaikkei kokkoa nähtykään. 

Lauantaina rauhoituttiin kotona ja meillä kävi päivällisvieraita. Siitä oma teksti täällä. Käytiin myös iltakävelyllä haistelemassa sateen kastelemaa nurmikkoa. 

Pusero Esprit, legginsit H&M, huppari Lidl

Sunnuntaina askarreltiin kuvia Live Nationin One Direction-kilpailuun. Ei kylläkään voitettu, mutta meillä oli hauskaa tehdä kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.