Hae
Colour Outside the Lines

Kaksplus-verkostoblogien pikkujoulut

*Kaupallinen yhteistyö useamman yrityksen kanssa. Kaikki yritykset lueteltu postauksen lopussa olevassa kuvassa. 
Joulukuussa pari ihanan aktiivista Kaksplussan verkostobloggaajaa järjesti meille muille verkostobloggaajille pikkujoulut. Tämä oli ihan mahtava tilaisuus tutustua muihin bloggaajiin, koska minun blogihan siirtyi Kaksplussan verkostoblogeihin vasta marraskuussa enkä siis kovinkaan montaa bloggaajaa sieltä vielä tuntenut. 
Matkani alkoi aamulla Onnibussilla. Tampereelle ei kovinkaan monta Onnibussin vuoroa lauantaisin Kuopiosta kulje, joten lähdin yhdeksän aikaan Kuopiosta ja olin perillä puoli kahden aikaan iltapäivällä. Olin ollut edelliset kaksi viikkoa flunssassa ja kärsin aamulla vielä kuumeesta, mutta en halunnut jättää näitä juhlia väliin. Onneksi bussi ei ollut kovinkaan täynnä ja sain levätä siellä hetken. 
Kuten jo aiemmin kirjoittelin, meillä oli yhteistyökumppanina Omenahotelli, jonne saimme myös aiemman sisäänkirjauksen. Vein tavarani hotellille ja jatkoimme kolmen muun bloggaajan kanssa matkaamme paikallisbussilla kohti Ideaparkia, jossa pikkujoulut alkoivat. 
Ensimmäisenä yhteisnumerona meillä oli korkkaritanssia Pirkanmaan tanssiopiston tiloissa ihan mahtavan Manu Uimin ohjaamana. Ensi näkemältä Manu ei todellakaan näyttänyt siltä, että hän alkaa tanssimaan korkkarit jalassa. Kuitenkin kun musiikki alkoi soimaan, oli Manulla liikkeet hallussa kuin Beyoncella. 
Kaikilla oli ihan huiman hauskaa ja puolet tunnista meni varmaan nauramiseen, koska no ensinnäkin piti pysyä pystyssä niillä korkkareilla kolmen vuoden tauon jälkeen ja toisekseen niillä olisi vielä pitänyt pystyä tanssimaan. Puolessa välissä tuntia minulla laittoi iskias niin pahasti vastaan, että seurasin suosiolla sivusta muiden tanssia. 
Opettelimme  myös sitä korkokengillä kävelemistä. Manu oli ihan älyttömän taitava opettaja ja sai porukan mukaan täysillä alkukankeudesta huolimatta. Tunteja näytti olevan tarjolla runsaasti, joten jos asuu alueella, kannattaa käydä kokeilemassa. Ja tunnille voi siis osallistua ihan sukkasillaankin, jos ei omista niitä korkokenkiä. 

Jatkoimme tanssiopiston tiloista Ideaparkin kokoustilaan. Tila oli todella suuri ja me valloitimmekin tilasta yhden nurkan, jossa oli sohvat. Kaikilla oli kamala nälkä tanssimisen jälkeen ja tähän meillä oli apuna Ideaparkissa sijaitsevan Subwayn subitarjotin sekä pari salaattia. Subitarjotin on helppo erilaisiin juhliin, koska siihen saa valittua haluamansa leivät ja siitä riittää isommallekin porukalle.

Janomme sammutti Olvin juomat, joista oli tarjolla kahta alkoholitonta versiota. Toin maistiaiseksi kotiinkin niitä. Koivunmahlajuoma ei meillä oikein menestynyt, mutta taidan tehdä siitä jonkin sortin boolin johonkin tuleviin juhliin. Heath Labin uutuusmausta sen sijaan tuli meidän teinin uusi lempijuoma.

Alkoholillisia vaihtoehtojakin oli tarjolla parin IPA-oluen muodossa, mutta en juo olutta niin nämä jäi minulla maistamatta. Hyvin näyttivät muille maistuvan.

Koska olimme bloggaajaporukalla juhlimassa, ei ketään haitannut vaikka joku oli koko ajan kameran kanssa ottamassa kuvia. 
Meillä oli myös ihan huikea goodie bag, jossa oli sisällä Medisoftin saippuaa, rasvaa ja käsidesiä, Airamin termospullo, Dermosilin shampoo ja hoitoaine, Namituvan joulunameja ja Lushin saippuaa sekä kylpypommeja. Lushin tuotteet tosin jäi minulta suosiolla jollekin muulle, koska tuoksuyliherkkyys estää niiden käytön vaikka ne ihania muuten olisikin. Kaikki goodie bagin tuotteet oli pakattu vielä Muumi-kestokassiin. 
Näistä osa pääsi meillä suoraan joulupakettiin, koska tiesin niiden ilahduttavan monia muitakin kuin itseäni. Termarin annoin lahjaksi isälleni, joka mökillä ajelee paikasta toiseen mönkijällä ja on valitellut, ettei hänellä ole kunnollista termaria, johon voisi ottaa kahvia mukaan. Tämä ratkaisi sopivasti ongelmani mitä annan isälleni lahjaksi, koska on ihan hirvittävän vaikea keksiä lahjoja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. 

Meillä oli myös ihan huippuarvontoja! Voitin itse pupu-kauratyynyn, jonka annoimme jouluna Bean kummin uudelle vauvalle. Pupu oli ihanan pehmoinen ja juuri sopiva pienen vauvan kaveriksi, jos vauvalla on vaikka masu kipeänä. 
Maria voitti Ballotin lahjakortin, jonka hän kävi heti käyttämässä ja osti samanlaisen mekon, joka meidän Vivialtakin löytyy. Käy kurkkaamassa Marian blogista kuva mekosta
Nea voitti ihanat Luin Livingin pyyhkeet ja nekin taisivat heillä päästä heti käyttöön.
Ideaparkilta lähdimme takaisin Omenahotellille. Haimme mäkkäriltä ruokaa ja ahtauduimme kaikki yhteen huoneeseen syömään. 
Illalla meillä olisi ollut vielä sisäänpääsy ja pöydät Tampereen uudessa baarissa nimeltä Naima. Muut lähtivät Naimaan (hehheh) ja minä menin nukkumaan. Flunssani alkoi painaa päälle joskus yhdentoista aikaan illalla, joten päätin, että on parempi nukkua kuin riehua. 
En onneksi ollut ainoa nukkumaan menijä niin ei tarvinnut tuntea itseään ilonpilaajaksi. Huonekaverini Minna kävi baarissa muiden kanssa ja olin ihan täydessä unessa hänen saapuessaan takaisin hotellille. 
Oli kyllä kivat pikkujoulut! Toivottavasti joku aktiivinen jaksaa jatkossakin järkkäillä meille tapaamisia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.