Hae
Colour Outside the Lines

Silja Symphonyn ja Silja Serenaden Sunflower Oasis spa-osasto

Sekä Silja Symphonylla että Silja Serenadella on Sunflower Oasis spa-osasto. Osastot eroavat toisistaan hieman. Ollaan käyty lasten kanssa molemmissa ja tykätty kyllä käynnistä joka kerta.

Sunflower Oasis ei ole kovin suuri, mutta se on osa sen tunnelmaa. Ikkunoista näkyy kannelle sekä merelle ja viimeksi meidän käydessä ulkona satoi vettä, joka lisäsi tunnelmaa vielä enemmän.
Sunflower Oasis sijaitsee molemmissa laivoissa kannella 12. Kylpylä on avoinna Silja Symphonylla 13-22 ja Silja Serenadella 14-22 paikallista aikaa, mutta viimeinen sisäänpääsy on 20.30. Me ollaan yleensä käyty kylpylässä suht aikaisin, koska lapsille on niin paljon iltaisin ohjelmaa tarjolla, ettei muuten ehdittäisi niihin. Kylpylässä on aina ollut aika rauhallista ja viimeksi esikoisen kanssa mentiin kylpylään heti Tukholmasta laivaan palattuamme lepuuttamaan kävelystä kipeytyneitä jalkoja.
MITÄ SUNFLOWER OASIS MAKSAA? 
Molemmilla laivoilla 1,5h sisäänpääsy yli 12-vuotiailta maksaa normaalihinnalla ja Club One Bronze-tasolla 14€, Silver-tasolla 13,30€ ja 12,60€ Gold-tasolla.
6-11-vuotiaille normaa- ja Club One Bronze-tason hinta on 8€, Silver-tason 7,60€ ja Gold-tason 7,20€.
0-5-vuotiaille normaali- ja Club One Bronze-tason hinta on 3€, Silver-tason 2,85€ ja Gold-tason 2,70€.
Hinnat ovat samat sekä etukäteen että laivalta ostettuna.
Jos uimapuku on unohtunut kotiin, saa sellaisen vuokrattua 6€ hintaan. Pyyhkeen saa kylpylästä, mutta jos haluaa lisäpyyhkeen niin vuokrahinta on 1€/pyyhe.
Jos oot menossa lasten kanssa laivalle ja suunnittelette jo menoa kylpylään, suosittelen ostamaan lapsille ennakkoon FriendSHIP-rannekkeet. Niihin nimittäin kuuluu sisäänpääsy kylpylään yhden aikuisen maksaessa sisäänpääsyn. Rannekkeisiin kuuluu myös rutkasti muuta.

Silja Symphonylla on lastenaltaan yhteydessä pieni vesiliukumäki, jollaista Silja Serenaden kylpyläosastolta ei löydy. Nämä kuvat on Silja Symphonylta muutaman vuoden takaa ja meillä on ollut lupa kuvata.

Kylpyläosastolla on pieni lasten kahluuallas, ainakin kaksi poreallasta, höyrysauna ja sekä naisten että miesten erilliset saunat ja suihkutilat. Molemmissa kylpylöissä on baaritiskit, joista saa ostettua virvokkeita.

Vaikka kylpylä on kooltaan aika kompakti, ollaan aina mahduttu sinne hyvin ja aina on lasten kanssa viihdytty kylpemässä lähemmäs puolitoista tuntia. Meidän lapsilla vauhtia riittää ja silti he on jaksaneet kylpeä tuolla porealtaissakin hyvin.

Mä oon tykännyt itse siitä, että päästään vähän rauhoittumaan ja hetki rentoutumaan kesken hektisen risteilyaikataulun. Lasten kanssa risteileminen kun on oikeasti sitä paikasta toiseen juoksemista joka kerta, koska on bingoa, suunnistusta, diskoa ja kasvomaalausta. Näiden päälle vielä ravintolat, leikkipaikat ja kaikki muu niin ei siinä ihan hirveästi sitä rentoutumista tule. Ja siksi Sunflower Oasis on ihan täydellinen paikka rentoutumiseen risteilyllä.

Me ollaan lähdössä nuorimman kanssa risteilylle hiihtolomalla muutaman päivän päästä ja ollaankin ostettu taas FriendSHIP-ranneke. Viimeksi ei ehditty nuorimman kanssa uimaan ollenkaan, joka häntä harmitti suuresti ja nyt korjataan se virhe aivan varmasti! Varsinkin, koska mennään kahdestaan niin aikaa on hyvin tehdä vaikka mitä.

Onko Siljan Sunflower Oasis sulle tuttu?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA REISSUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Silja Serenaden Deluxe-hytti

Siljan friendSHIP-ranneke takaa hauskuuden risteilyllä

Silja Symphonyn muumiperhehytti

Uudistuneen Silja Serenaden A-hytti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *