Hae
Colour Outside the Lines

Kesän bucket list

Tällaista postausta toivottiin jossain vaiheessa, joten nyt päätin sit toteuttaa tämän. Oon yrittäny jo hetken miettiä mitä tänne kuuluisi ja pari juttua keksinkin.

Pride-kulkue ja puistojuhla

Ollaan Lissun kanssa Helsingissä just sillon, kun siellä on Pride-kulkue ja puistojuhla. Itse kannatan kaikkien tasa-arvoisuutta ja haluan opettaa myös lapseni samaan, joten meinataan Lissun kanssa osallistua sekä kulkueeseen että puistojuhlaan. Olen aiemmin nähnyt kulkueen ja osallistunut puistojuhlaan 15-vuotiaana kielimatkalla Brightonissa.


One Direction Olympiastadionilla 

Samana iltana on myös One Direction Olympiastadionilla. Sitä konserttia onkin odotettu tässä viimeinen vuosi, jonka aikana Lissun lempparilaulaja Zayn ehti jo erota yhtyeestä. Konsertti alkaa sen verran myöhään että ehditään käymään puistojuhlassa ensin. Ollaan menossa J:n siskon kanssa samaa matkaa konserttiin, tosin meillä on Lissun kanssa istumapaikat ja J:n siskolla on VIP-lippu, joten nautitaan konsertista erikseen.Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari

Tästä reissusta on puhuttu tyttöjen kanssa koko kevät. Meillä on J:n kanssa vaan kaksi viikkoa yhteistä lomaa, joten jossakin välissä lomaa ollaan suuntaamassa menossa Naantaliin. Pikkuveljenikin kuulemma haluaa mukaan vaikka ikää hänellä on jo 22 vuotta tänä kesänä. Meillä on katseltu jo paljon kuvia Muumimaailmasta ja B odottaa kovasti ainakin Nipsun tapaamista. Asuntomessut 2015 Vantaalla 

Ollaan Lissun kanssa käyty jo useampana vuonna asuntomessuilla ihastelemassa ihania asuntoja ja tänäkin vuonna ollaan menossa. Tosin tänä vuonna taidetaan mennä koko perheellä. Luulen, että B:kin jaksaa katsella, mutta ongelmana saattaa olla se, ettei tavaroihin saa koskea.

Jenkkibileet 

Kesälomalla järjestetään J:n kanssa ystäville myös bileet jenkkiteemalla. Niistä kirjoitan sitten enemmän, kun on niiden aika.


Makuuhuoneen maalaus 

Meidän makuuhuoneen seinien maalaus on edelleen ihan puolitiessä. J:llä onkin kesälomaprojektina maalata ne loppuun, koska seinät on aika kamalan näköiset tällä hetkellä. Jospa sitten lopulta saisin blingiäkin seinille. Ostin yhteen seinään jo aiemmin kimallemaalin, joka odottelee seinälle pääsyä.

Pakastimen täyttö kotimaisilla marjoilla 

Viime kesänä oltiin reissussa juuri parhaaseen marja-aikaan ja harmitti, kun kaikki marjat jäi pakastamatta. Koko talven olen sitten joutunut ostamaan marjat kaupan pakastealtaasta. Tänä kesänä pakastetaan ainakin mansikkaa, mustikkaa ja vadelmia. Meinaan myös tehdä mehua punaisista viinimarjoista. Pitää varmaan hankkia erillinen pakastin keittiön nurkkaan. 

Piknik perheen kanssa

Lämmin kesäpäivä, kylmää jääteetä, tuoreita marjoja ja pelejä sekä leikkejä puistossa tai rannalla. Voiko parempaa kesätekemistä edes olla?


Irtiotto arjesta mökillä (=työleiri)

Porukoilla on kaksi mökkiä, joille meneminen tarkoittaa rentoutumisen sijaan jonkinlaisia töitä. Onneksi mökillä tehtävät työt ei stressaa läheskään niin paljon kuin kotona, joten mökillä oleminen tuntuukin lomailulta.

Ikkunoiden pesu 

Ei todellakaan minun lempipuuhaa. Meidän ikkunat näyttää ihan kamalalta, koska en oo pessy niitä moneen vuoteen. Ihan hävettää myöntää se. Mutta niinkuin muumissakin sanottiin, liian puhtaat ikkunat ovat vaarallisia linnuille. Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

 Näyttääkö lista yhtään samalta? 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *