Hae
Colour Outside the Lines

Elämäni aakkoset

Luin Jonnan blogia ja siellä oli tällainen elämäni aakkoset postaus. Aloinpa sitten itsekin niitä miettiä, joten tässä tulee.

A

Allergiat. Oon allerginen suunnilleen kaikelle. Mulla on laktoosi-intoleranssi, astma, oon allerginen siitepölylle, heinille, kissoille, koirille, hevosille, lehmille (oikeastaan kaikelle karvaselle, mut ihme kyllä en kaneille), kalalle, äyriäisille, mustapippurille, appelsiinille, kiiville. Helpompi olis varmaan kertoo mitä saan syödä…

                                                  
                                                  

B

  B on minun pieni apina <3C 

Citymarket. Oon ollu töissä siellä viimeset kuusi ja puoli vuotta.
    

D

Disneyland. Kuten on varmaan jo tullut selväksi, rakastan Disneyä. Varsinkin sitä Pientä merenneitoa. Kerran elämässäni olen päässyt Disneylandiin. Haaveilin siitä lapsesta asti. Muistatteko sen mainoksen, joka oli aina vhs:n alussa, jossa mummokin haluaa Mikki Hiireltä nimmarin? Disneyland vaikutti aina niin taianomaiselta paikalta. Ja tiedättekö mitä? Niin se olikin, vaikka olin jo 26-vuotias, kun sinne vihdoin pääsin. Ja odotan innolla seuraavaa kertaa.

                        

E

Elokuvat. Elokuvat auttoi minua uskomaan parempaan huomiseen, kun olin masentunut. Aina edes hetkeks unohtui oma elämä. 

F

Frendit. Tästä olenkin jo kirjoittanut. Siitä enemmän täällä. 


  

G

Gilmoren tytöt. Ohjelma oli minun henkireikä, kun Lissu oli pieni. Löysin sarjan ollessani                   raskaana ja Lorelai oli (ja on vieläkin) minun esikuva, koska oli myös nuori äiti, yksinhuoltaja ja         selvisi mahtavasti.

    

H

Häät. Meidän tulevien häiden suunnitteleminen on mun harrastus vaikkei olla edes kihloissa.


I

Isä. J on mahtava isä, en parempaa voisi lapsilleni toivoa. Lissulla ei ole omaa isää, joten J on      tärkeässä roolissa meillä.

  

J

 J<3 Löysin kuin löysinkin vihdoinkin miehen, joka ymmärtää minun kaikkia outouksia ja rakastaa       minua silti.
  

K

Koti. Rakastan laittaa kotiani ja tykkään, kun koko perhe sekä vieraat viihtyvät.

    

L

Lissu <3  Aina minun oma vauva.


M

Matkustaminen.  Jos olisi enemmän rahaa, matkustelisimme useammin ja kauemmas. Nyt tyydymme risteilyihin ja viikonloppumatkoihin. Lissu haluaisi Lontooseen, joten se on ainakin haavelistalla. Siellä olisi se Warner Brosin Harry Potter studiot, jonne voitaisiin mennä koko perheellä. Pitää ehkä vain odottaa hetki, että B kasvaa. 

N

Nukkuminen. Uni on meillä aika harvinaista. Mennään J:n kanssa nukkumaan liian myöhään ja aamulla B herää viikonloppuisinkin aika aikasin. Yleensä sitten nukunkin päiväunia, kun oon yksin kotona. 

O

Olohuone. Meidän kodin sydän ei oo keittiö vaan olohuone. Suurin osa ajasta vietetään kaikki olohuoneessa. Lapset leikkii lattialla, pelataan lautapelejä yhdessä, katotaan elokuvia tai sitten ollaan J:n kanssa molemmat tietokoneilla. Sohvilla myös nukutaan joskus päiväunia, jutellaan henkeviä tai pelataan pleikkaria. Myös meidän lemmikit asuu olohuoneessa; Haades-pupu ja Noppa-kilpikonna.

P

Perhe. Meidän pieni perhe on kasvanut tässä puolen vuoden aikana hyvinkin tiiviiksi. Lissu ja B on jo kuin siskokset, ne saattaa alottaa tappelun ja sopii yhtä nopeasti. 


Q

 Quesadillat ja muut meksikolaiset ruoat. Namskis! Nachot varsinkin on mun suuri rakkaus juustokastikkeen kanssa.

R

Rakkaus. Maailmassa ei oo mitään parempaa kuin rakkaus. Se parantaa kaikki haavat. No se ja aika. 


S

Suklaa. Vaikka kuinka yritän niin en osaa elää ilman suklaata. Se on vaan niin koukuttavaa. Ja           lohduttavaa, kun masentaa.

T

 Tatuoinnit. Minulla on kaksi tatuointia ja haluaisin monta lisää. En kuitenkaan haluaisi tatuoitua          hihaa tai kovin suuria kuvia vaan haluan pitää tatuoinnit pieninä ja yksinkertaisina. Molemmat            tatuointini ovat tekstejä ja haluaisin lisää tekstejä, mutta minulle on sanottu, että liika on liikaa ja        kerran joka sanoi, että olen aforismia koko tyttö, kun kotonakin tekstejä on vähän joka puolella.          Pitää vielä miettiä.
    

U

Unelmat. Moni unelma on jo toteutunut, mutta on vielä monta unelmaa toteutumatta. Tällä hetkellä unelmoin vauvasta, isommasta asunnosta ja koulupaikasta.


V

Vauva. Minulla on ollut jo pitkään vauvakuume. Jo ennen J:tä. Onhan siitä jo vuosikymmen, kun minulla oli viimeksi itselläni vauva. Ei ole meille vielä vauvaa kuulunut, mutta onneksi on ystävien vauvoja, joista voi nauttia sillä aikaa. Kummityttö A ja minun täditettävä L <3 Parastahan tässä on, että meillä Lissu on se, joka tivaa kaikista eniten ”Milloin meille tulee vauva?”.

W

Whatsapp. Lähetetään J:n ja parhaiden kavereiden kanssa vähintään sata viestiä päivittäin. Paras keksintö ehkä ikinä.

X

Tätä kirjainta käytän lähinnä silloin, kun kirjoitan esim kertaa kaksi (x2).

Y

 Ystävät. Olen onnellinen, koska minulla on paljon ystäviä. Ei laumaa, mutta tarpeeksi monta. Ystävien kanssa on parasta, että voi olla oma itsensä ja puhua mistä vaan. Z

Zero. Jos juon limpparia, juon Coca Cola Zeroo tai Pepsi Maxia. Välillä niihin tulee himo. 

Å

Åhlens. Tämä tavaratalo Tukholmassa on tuttu suosikki Ruotsin matkoilla. Sieltä löytyy jokaiselle perheenjäsenelle jotain. 


Ä

Äiti. Pieni sana, mutta niin suuri merkitys kuulla se oman lapsen suusta.

Ö

Öljyinen iho. Minulla on hyvin kuiva iho, mutta kasvoni ovat paikoin hyvinkin öljyiset. Todella ärsyttävää valitessa ihonhoitotuotteita.


-S

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Tämä oli kiva postaus 🙂 Allergiat on inhottavia, mulla oli pienenä sellasia et tuli ihottuma. Sit välillä alkoi ahdistaa henkeä. Sit kaikki jäi pois ja yhtäkkii tuli takas mm. omena sillee et tulee flunssainen olo siitä 🙁 Ei oo kivoja! Ja on niin rasittavaa mennä johonkin juhliin jos on melkein kaikelle allerginen kun kukaan ei oo varautunut!

  2. Susanna kirjoitti:

    Joo, ihastuin ideaan niin oli pakko kokeilla keksiikö näitä ite:) sepä se on, jos kukaan ei varaudu. Onneks nykyään vähän osataan kysellä et osataan varautua:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.