Hae
Colour Outside the Lines

Sumuisen aamun asu Tukholman saaristossa

Käytiin nuorimman lapsen kanssa Tukholman risteilyllä viikko sitten. Luin sääennustetta kotoa lähtiessä ja silloin vielä Tukholmaan luvattiin hellepäivää  maanantaiksi. Aamu oli kuitenkin aika viileä ja todella sumuinen. Normaalisti laivan ikkunasta ja kannelta saa aamuisin ihailla Tukholman saaristoa, mutta nyt sumu peitti kaiken ja laivan kapteeni käyttikin sumutorvea usein. Sumuisen aamun asu esittelyssä siis tässä postauksessa.

Oon ihan rakastunut tähän toppi ja hamekomboon, jonka ostin kesän aikana Kekäleestä. Hame on jo yksinään tosi kiva vaikka neuleiden kanssa, mutta yhteensopivan topin kanssa siitä tulee kuin mekko. Ihan mahtava kombo niin arkeen kuin juhlaan.

Oonkin käyttänyt näitä tosi paljon töissä ja nyt kävin niillä Tukholmassa. Tarviisin jonkun farkkutakin tai ohuemman bleiserin, koska tässä viime vuonna Bikbokista ostetussa bleiserissä on jotenkin tosi hiostava vuori. Vaikka bleiseri ei ole mitenkään paksu, mulla tulee sillä aina kauhea hiki, jos on vähänkään lämmin. Nytkin jouduin loppupäivästä riisumaan bleiserin pois, kun se lämmin ilma ja auringonpaiste tulikin Tukholmaan.

Bleiseri: Bikbok (ostettu keväällä 2022)
Toppi ja hame: Y.A.S (ostettu Kekäleestä kesällä 2023)

Sukkahousut: Pieces (ostettu Kekäleestä kesällä 2023)
Tennarit ja sukat: Timberland (ostettu Pariisin outlet-kylästä toukokuussa 2023)
Laukku: Longchamp (lainattu äidiltä)
Kaulakoru: Itse tehty
Korvakorut: Lindex (ostettu kesällä 2023)

Halusin Tukholman sumuisen aamun asun olevan jotain tyylikästä, mutta rentoa ja samalla mukavaa päällä. Nämä olikin ihan nappivalinta. Sukkahousut tosin jouduin ottamaan pois kesken päivän, kun päivästä tulikin lämpimämpi ja ne jalassa tuli hiki.

Oon kaivannut asukuvien ottamista ja alan taas tsempata niiden ottamisen kanssa. Esikoinen oli ennen mun luottokuvaaja, mutta hänen muutettua pois kotoa ei ole oikein ollut kuvaajaa. Täytyy kouluttaa kohta 7-vuotias nuorimmainen kuvaajaksi ja näiden kuvien perusteella hänestä saattaisi ihan hyvä kuvaaja tullakin. Tai sitten täytyy vaan alkaa käyttää puhelimelle telinettä ja ottaa kuvia ajastimella.

Kaipaatko sä enemmän asuinspiraatiota?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS: 

Mitä hankintoja aion tehdä tänä syksynä?

Mun uusi verho-otsis on koko ajan silmillä

Mulla on ollut brow lift kaksi viikkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *