Hae
Colour Outside the Lines

Bloggaaja esittäytyy

Moi kaikille!

Mä oon Susanna, 34-vuotias äiti Kuopiosta. Opiskelen International Business-linjalla tradenomiksi ammattikorkeakoulussa ja mun suunnitteltu valmistumisaika on ensi vuoden toukokuussa. Mun perheeseen kuuluu avomies Jani ja kolme tytärtä, 3,5-vuotias Vivia, 8-vuotias Bea ja 15-vuotias Melissa.

Me ollaan uusperhe. Melissa on mun esikoinen, jonka sain yksin 18-vuotiaana. Bea on Janin esikoinen ja asuu meidän kanssa, mutta tapaa äitiään säännöllisesti ja Vivia on meidän yhteinen. Haaveissa on monta vauvaa lisää, koska meillä on Janin kanssa molemmilla krooninen vauvakuume.

Ensin kuitenkin pitää saada opiskelut valmiiksi. Jani on myös ammattikorkeakoulussa opiskelemassa rakennusinsinööriksi ja valmistuu näillä näkymin tulevana jouluna puoli vuotta etuajassa.

Meillä on myös suunnitteilla häät kesälle 2022 Pieni Merenneito-teemalla.

Ajattelin nyt vähän avata teille kuka olen, jos siellä ruudun takana on joku uusi lukija.

KUKA MINÄ OLEN? 

Pienenä halusin aina muotisuunnittelijaksi. Tähän oli ehkä osasyyllinen Kauniit ja Rohkeat, jota katsoin mummon kanssa. Muotisuunnittelijaa minusta ei tullut, mutta rakkaus muotiin jäi. Olenkin oman elämäni Disney-prinsessa, joka pukeutuu mieluiten tylliunelmiin. Nykyään toivon, että saisin työskennellä somen parissa ja siksi oon ammattikorkeakoulussakin ottanut useamman markkinointikurssin.

Koska rakastan vaatteita, myös blogissa näkyy aika ajoin asukuvia. Oon kuitenkin vähä sellainen kuvattava, etten tiedä mitenpäin olisin kameran edessä ja heilun kuin hölmö. joten joskus mikään kuva ei onnistu ja sitten julkaisen epäonnistuneita otoksia.

Mun lempiväri on ehdottomasti pinkki. Edellisessä asunnossa meillä oli jopa kirkkaan pinkit eteisen seinät, joita mä rakastin yli kaiken.

Me tykätään matkustaa ja ihan yli kaiken rakastetaan Melissan kanssa Tukholmaa. Ollaan käyty siellä viimeiset 10 vuotta noin 2-3 kertaa vuodessa ja Tukholma tuntuu kodilta. Toinen mistä tykätään on se risteily, jolla päästään Tukholmaan. Sinivalkoiset Silja Linen risteilylaivat on meille se juttu. Vaikka oltaisiin yötä Tukholmassa ja lentämällä pääsisi nopeammin, mennään yleensä aina reittimatkalla yli.

Käytiin Melissan kanssa Pariisin Disneylandissa kahdeksan vuotta sitten ja nyt haaveilen matkoista kaikkiin muihin Disneyn puistoihin. Jani on jo luvannut, että mennään häämatkalle Walt Disney Worldiin, joka sijaitsee Floridassa. Osasyy tähän lupaukseen saattaa olla, että sinne avautui viime vuonna Star Wars-puisto ja piakkoin avataan myös Star Wars-hotelli.

Vapaa-ajalla mä tykkään kirjoitella blogia, lukea chick litiä ja katsoa romanttisia komedioita ja hömppäsarjoja. Tykkään myös tosi paljon laittaa ruokaa ja rentoudun pesemällä pyykkiä.

Tykkäisin sisustaa kotia, mutta jotenkin en luota omiin taitoihini tai osaa päättää millaisen kodin haluan. Me myös asutaan vuokra-asunnossa, jolle ei voi tehdä ihan just sitä mitä ehkä itse haluaisi. Meillä on haaveissa oma koti, mutta se hankkimiseen menee vielä tovi

Jos mun pitäisi päättää joku leffa tai sarja, jossa eläisin loppuikäni, asuisin Downton Abbeyssa tai jossain Audrey Hepburnin leffassa, koska minusta olisi ihanaa pukeutua joka päivä sellaisiin vaatteisiin (ja tietty asua kartanossa).

Lasten kanssa tykkään tehdä retkiä museoihin, rannalle ja metsään. Tänä kesänä varsinkin ollaan varmaan päivisin jossain menossa, koska Jani tekee töitä kotoa käsin.

Blogia mä oon kirjoittanut melkein 10 vuotta. Aluksi se oli vain päiväkirja, joka ei ollut edes julkisena ja kun uskalsin sen julkaista, en uskaltanut kertoa siitä kenellekään. Pieni päiväkirjani on kokenut paljon ja me ollaan kasvettu yhdessä tosi paljon. Olen ihan suunnattoman innoissani, että pääsin mukaan Vaikuttajamedialle.

Toivottavasti tullaan tutuiksi. Multa saa aina kysyä ihan mitä vaan ja kirjoitan mielelläni just sun toivomista aiheista. Instagramista mut löytää nimellä @susannakuohula ja siellä on parasta just se vuorovaikutus kaikkien kanssa eli tulkaa ihmeessä sinnekin seurailemaan.

View this post on Instagram

Mua on hymyilyttänyt tänään koko ajan, koska on enää 4 yötä ja mun blogi muuttaa Vaikuttajamedialle! Oon ihan superinnoissani tästä, koska tää on mun päiväkirjasta lifestyleblogiksi kasvanut pieni blogini, joka on yhtäkkiä isojen blogien joukossa siellä. Blogin nimi, Colour Outside the Lines, ei muutu mihinkään eli edelleen sen löytää googlettamalla ja linkki löytyy edelleen biosta. Blogissa nyt lisää ajatuksia tästä muutosta. Linkki siellä biossa? #blogi #blogimuuttaa #vaikuttajamedia @vaikuttajamedia #colouroutsidethelines #lifestyleblogi #äitiblogi #äitibloggaa #ootd #kuopionäidit #plussizestyle #plussize #vaikuttajamedia

A post shared by SUSANNA | REHELLISTÄ ÄITIYTTÄ (@susannakuohula) on

Kiitos Vaikuttajamedia tästä tilaisuudesta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.