Hae
Colour Outside the Lines

Miksi käymme yleensä uimarannalla iltaisin?

Meidän lapset rakastaa vedessä pulikoimista. Ja siis pulikoimisella tarkoitan sitä vedessä räiskimistä ja pyörimistä, koska kumpikaan pienemmistä ei osaa vielä kunnolla uida.
Bea oli viime kesänä viikon kestävässä vesipeuhulassa, jossa opeteltiin uinnin perusteita ja tutustuttiin veteen, mutta sille viikolle sattui tosi huonot ilmat ja osa kerroista jouduttiin perumaan ukkosen takia. Oli myös aika viileää, joten ihan koko aikaa he eivät pystyneet edes vedessä viettämään. UInnin alkeet on kyllä hallussa, mutta pakko häntä on koko ajan vahtia ja muistuttaa, ettei saa mennä liian syvälle.
Vivia taas mieluiten istuu rantavedessä tekemässä mutavelliä tai räiskyttää vettä muiden päälle. Olen kuitenkin iloinen, ettei hän pelkää vettä vaan oikeasti uskaltautuu sinne.
Me ollaan siitä onnellsessa asemassa, että meiltä kotoa on lähirannalle lyhyt kävelymatka. Voimme siis mennä rannalle aina, kun siltä tuntuu. Lähiranta on myös kiva, kun se loivenee pikkuhiljaa ja on pitkään aika matala. Siellä riittää tilaa levittäytyä, jos ei halua olla ihan kiinni muissa.
Ollaankin tänä kesänä käyty rannalla enimmäkseen ilta-aikaan ennen iltapalaa. Siinä vaiheessa rannalla on jo rauhallista, mutta aurinko kuitenkin lämmittää vielä vähäsen. Yleensä ollaan saatu olla aika rauhassa ja kun aurinko alkaa hieman laskea, on lastenkin ollut helppo ymmärtää miksi on aika lähteä kotiin.

Aiotaan kyllä jatkaa tätä iltauintiperinnettä seuraavinakin kesinä, koska se on niin helppoa ja mukavaa. Ja katsokaa nyt noita maisemia!

Käyttekö te lasten kanssa uimarannalla? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *