Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Tämän vuoden rantamuoti hehkuu kauniissa väreissä

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Osallistuin tällä viikolla PR-tilaisuuteen, jossa näytettiin miltä näyttää tämän kesän rantamuoti eli me katsojat päästiin näkemään Changen ihania, tämän kesän uima-asuja. 

Ajattelin jakaa tellekin kuvia ja kertoa mun lemppareista. Mua harmittaa ihan suunnattomasti, ettei Kuopiossa ole Change-liikettä. Tämän kesän reissuilla on siis ehdottomasti piipahdettava Changessa. Tarvitsen nimittäin kipeästi uusia alusvaatteita ja uudet bikinit. 

Mun mielestä muuten oli ihanaa, että näissä Changen fiiliskuvissa näkyy myös pluskokojen rantamuoti eikä pelkästään niitä koon 34 malleja. Ihan parasta, että muotikuvissa aletaan näyttää sitä erilaisuutta, koska kaikki me ollaan upeita sellaisina kuin ollaan ja sellaisina kuin halutaan olla! 

Tykkäsin tosi paljon kaikista väreistä, joita tämän kesän rantamuoti piti sisällään. Ihanaa, kun uima-asuissa on taas näkyvissä tosi kirkkaita ja hehkuvia värejä. Esimerkiksi nämä alla olevat punaiset Marisol bikinit on ihanan pirteät! Ne myös näyttää tosi mukavilta päällä eli eivät varmaan kiristä tai hankaa. Mä kaipaan bikineiltä tukea ja just topattua yläosaa, etten tunne itseäni rannalla ihan alastomaksi.  

Oli muuten ihana huomata, että nykyään alaosia on tosi montaa eri mallia. Oli tuollaisia aika pieniä ja sit just korkeavyötäröisiä. Changen mallistossa oli myös tosi paljon erilaisia tunikoita rannalle, jos haluaa esimerkiksi peittää olkapäitä ja muuta ihoa auringolta lapsia vahtiessa, mutta olla kuitenkin kevyissä vaatteissa. 

Mun ihan ehdottomat lempparibikinit oli malliltaan nämä alla olevassa kuvassa olevat siniset Serenityt, joissa oli korkeavyötäröinen alaosa ja ihanasti leikattu yläosa. Vaikka en välitäkään kauheesti sinisestä väristä (tai oikeastaan, mä väitän, etten tykkää sinisestä, mutta jotenkin se vetää mua puoleensa koko ajan enemmän ja enemmän) niin nämä bikinit oli sellaiset, jotka mä varmaan käyn ostamassa itselleni. Näiden malli näyttää just siltä, että se imartelee vartaloa ja oon ihan rakastunut näihin bikineihin. 

Mulle oli muuten uutta, että Changessa mitataan ekalla käynnillä kaikki mitat ja ne tallennetaan asiakasprofiiliin, josta ne on sitten helppo tarkistaa seuraavilla käynneillä. Tästä kertoivat tuolla tilaisuudessa ja mun mielestä tää on ihan mieletön palvelu! Tietysti itsellä, kun on elämäntaparemontti menossa, niin mitat muuttuu tässä vuosien saatossa, mutta jos pysyisi samoissa mitoissa vuodesta toiseen niin hiemanko olisi näppärää aina tarkistaa ne mitat sieltä tiedoista shoppaillessa. 

Myös kokouikkareita oli tosi paljon erilaisia tarjolla. Kuulemma kokouikkarit pitää pintansa vuodesta toiseen. Mä tykkäsin erityisesti tästä alla näkyvästä Dawa mallista, jossa oli kyljet ”paljaana” narujen takana. Tässä oli hauskat yksityiskohdat. 

Changella oli myös paljon vaihtoehtoja tankini-topeissa eli jos haluaa kaksi erillistä uima-asun osaa, mutta ei kuitenkaan bikineitä niin tankini-toppi ja alaosa toimii vähän kuin kokouimapukuna, mutta kuitenkin on kahdessa eri osassa.

Keltaiset Ariella-bikinit on kans ihanan pirteät. Mä oon koko kevään haaveillut keltaisista bikineistä kesäksi. Nämä voisi vaikka ollakin ne, jotka hankin. 

Mä rakastan bikineitä ja myös kokouimapukuja. Me käydään lasten kanssa usein kesäisin rannalla, jopa monta kertaa päivässä ja siksi olen aina hankkinut meille kesäksi useammat uikkarit kuin yhdet. Koska mun kaikki uikkarit on viime kesältä liian isoja niin mun on pakko hankkia uudet täksi kesäksi. Juuri sain laitettua kaikki edelliset kiertoon eli nyt on oikeasti lähdettävä ostoksille.

Rantakelit alkaa nimittäin jo häämöttää aika lähellä! 

Miltä Changen rantamuoti näytti sun silmään?
Mitkä näistä on sun suosikit? 

LUE MYÖS:

MIKSI KÄYMME UIMARANNALLA ILTAISIN? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.