Hae
Colour Outside the Lines

Joulukuu on täällä!

Vihdoinkin saan oikein luvan kanssa tehdä kaikkia joulujuttuja. Ei sillä, että aiemminkaan minulta olisi niitä kukaan oikeasti kieltänyt, mutta jotenkin tuntuu, ettei ole sosiaalisesti hyväksyttävää kuunnella joululauluja, koristella kuusta tai leipoa pipareita jo lokakuussa. 
Koska silloinhan minä niiden tekemisen aloitan. Ensimmäiset joululahjat ostan yleensä jo kesäkuussa alennusmyynneistä ja sitten jemmailen niitä kaapeissa loppuvuoden, kunnes tulee aika, jolloin niitä voi alkaa paketoida. 
Vietämme joulun aina minun vanhempieni luona. Tässä äidin joulukoristeita muutaman vuoden takaa. 
Myönnän olevani jouluhöperö isolla J:llä. En edes tiedä mikä minua siinä joulussa niin kiehtoo. 
Rakastan lunta ja talvea, mutta joulun aika on jotenkin niin taianomaista. Rakastan kaikkia joulun tuoksuja, glögiä, pipareita, riisipuuroa, jouluruokaa. Tunnelmavaloja ja kynttilöitä. Lahjojen ostamista, paketoimista ja antamista. Lasten riemua Joulupukin tullessa kylään ja heidän avatessaan paketteja. Yhdessäoloa ja rentoa tunnelmaa. Joululauluja ja -elokuvia. 
Olen myös se hullu, joka voisi pukeutua joulukuun joka ikinen päivä erilaiseen ugly sweateriin eli rumaan villapaitaan. Aika monta sellaista vaatekaapistani jo löytyykin ja tulen varmasti tänäkin vuonna ostamaan muutaman lisää. 
Olen monesti miettinyt, että voisin hyvin mennä töihin Rovaniemellä sijaitsevaan Joulupukin pääpostiin, koska siellä saisin viettää joulua koko vuoden enkä varmasti kyllästyisi. 

Olemme olleet Janin kanssa tänä vuonna kolme vuotta kihloissa. Jani kosi minua kaksi päivää ennen jouluaattoa ja jouluna olikin hymy aika herkässä. 
Tämän takia olenkin tänä vuonna päättänyt kirjoittaa joulukuun joka päivä tänne blogin puolelle jotain jouluista. Jaan suosikkireseptejämme, esittelen Janin edellisvuosien pipariluomuksia, kirjoittelen meidän joulupuuhista ja jaan varmastikin muutaman lahjavinkin. 
Olen myös mukana Kaksplussan verkostoblogien joulukalenterissa, jonka aloitti tänään Yhtä kuin-blogi. Käy kurkkaamassa sieltä vinkit joulutunnelman kotiin tuomiseen! 

Onko kukaan muu hurahtanut jouluun? 

Yksi kommentti

  1. Linda kirjoitti:

    Hahah, tää postaus olis voinut olla vaikka mun kirjoittama 😀 Itsekin istun parhaillaan joulupaidassa, ja oon niin fiiliksissä joulukuun alusta. Huippukivaa joulunodotusta sulle!

    ♥: Linda / Revontulipalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.