Hae
Colour Outside the Lines

Asukuvat, joita en uskaltanut julkaista

Nämä kuvat on otettu Janin siskon valmistujaisista melkein kaksi vuotta sitten. Olin muutamaa kuukautta aiemmin lopettanut imettämisen ja hiukseni lähtivät irti. Niitä lähti kunnon tuppoina, joten näin parhaaksi leikata hyvin lyhyen pixie-mallin ja antaa hiusten vahvistua. En ollut vielä kovin itsevarma tuosta lyhyestä mallista, koska mielestäni se sai kasvoni näyttämään pyöreämmiltä. 
Olin myös lihonut imettämisen lopettamisen jälkeen huomattavasti eikä se ainakaan auttanut tuon itsetunnon kanssa. Minulla oli päällä mekko, jonka äitini oli löytänyt kirpparilta. Mikään omassa kaapissa oleva mekko ei mahtunut päälle.
Otimme kuitenkin Melissan kanssa asukuvia. Ne eivät päätyneet blogiin vaikka monesti niitä sinne latasin ja aloin kirjoittamaan saatetekstiä. En vaan kestänyt miten paljon olin muuttunut niin lyhyessä ajassa. Synnytyksen jälkeinen masennus, lihominen ja hiustenlähtö saivat minut epäilemään itseäni. 
Jälkikäteen katsottuna kuvat ovat minusta ihan kivoja. Asu oli mukava päällä, näytti kivalta ja tunsin siinä itseni taas minuksi. Mammalomalla kun ei kauheasti tullut panostettua omaan ulkonäköön. 
Muistan rakastaneeni nuo pinkit ballerinat puhki. Ne olivat niin mukavat jalassa, että käytin niitä koko kesän, kunnes niistä lähti lopulta pohja irti ja ne näyttivät muutenkin jo kamalilta. Toivottavasti löydän tulevaksikin kesäksi jotkut yhtä ihanat ballerinat. 

Mekko: Vila
Jakku: New Yorker
Ballerinat: Dinsko

Pitäisikö uskaltautua useammin julkaisemaan asukuvia? 

4 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Ihana asu ja kauniit kuvat! Eli rohkeasti vain asukuvia ottamaan. On kiva nähdä, miten ihmiset pukeutuu. Nimimerkki aina farkut ja trikoopaita

 2. Laura/ iloa, eloa! kirjoitti:

  Pitäis! Tosi kivoja kuvia, ihania!! <3

 3. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

  Kiitos <3
  Jotenkin sitä on itse niin kauhean kriittinen niistä kuvista, että julkaisukynnys on korkealla.
  Vaatteita rakastavana taidan ottaa nämä asukuvat kyllä tavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.