Hae
Colour Outside the Lines

Puhelimeen unohtuneita kuvia viimeisen kuukauden ajalta

Mä otan yleensä puhelimella tosi paljon kuvia ja jaankin niitä paljon Instagramin stoorien puolella, mutta kaikki kuvat ei aina tänne blogiin asti päädy. Nyt siis seuraa puhelimeen unohtuneita kuvia viimeisen kuukauden ajalta.

Uhkarohkea kilpikonna

Meillä on lemmikkinä 27-vuotias punakorvakilpikonna Noppa, joka on asunut meillä jo yli kymmenen vuotta. Noppa muutti meille mun serkun luota.

Välillä kilpikonna on mitä ihmeellisimmissä paikoissa akvaariossaan, kuten viime viikolla kun se työnsi päänsä akvaarion lasin pienestä reiästä ulos ja tutki mitä lapset touhuaa. Se vahtii lapsia muutenkin usein ja välillä katsoo meidän kanssa telkkaria. Barbapapa on sen lempiohjelma, jota se jää aina tuijottamaan. 

Matkuksen leikkipaikka

Käytiin ostamassa keskimmäiselle uudet luistimet Prismasta. Vanhat hajosivat alle vuoden käytön jälkeen ja reklamoitiin ne samalla. Uudet luistimet piti teroittaa, joten ajettiin vielä Matkukseen ja odotellessa lapset kävi pitkästä aikaa leikkimässä yläkerran leikkipaikalla. 

Uusin marvel-leffa

Viikko sitten tuli Disney+ uusin Marvel-leffa The Marvels. Me ei ehditty Janin kanssa katsomaan tätä elokuvateatteriin, joten katsottiin se heti silloin keskiviikkona. 

Leffa oli saanut tosi huonoja arvosteluja, mutta meidän mielestä tämä oli oikein viihdyttävä, hauska ja tapahtumarikas. En kyllä usein ole muutenkaan kriitikoiden kanssa leffoista samaa mieltä, joten tämä ei yllättänyt. Jos tykkäsit uusimmasta Thor-leffasta niin uskon, että tykkäät tästäkin. 

viisipäiväinen työviikko

Mulla oli pari viikkoa sitten viisipäiväinen työviikko. Tämä on tietysti monelle ihan tavallinen juttu, mutta mä teen töitä normaalisti kolme päivää viikossa ja aloin olla viidentenä päivänä jo aika loppu. Eikä se oikeastaan ollut se pahin vaan seuraavalla viikolla töihin paluu, joka väsytti kamalasti. Oon jo niin tottunut neljän päivän viikonloppuun, että väsyin kun sain levätä vaan kaksi päivää. 

Huomaan selvästi, että mulle sopii tämä työtahti mainiosti ja oon paljon tehokkaampi töissäkin, kun saan olla vapaalla paljon. Luultavastihan jossain vaiheessa alan tehdä enemmän töitä, jos siihen tulee mahdollisuus, mutta just nyt näin on hyvä. 

sormus unohtui kotiin

En aina kotona pidä vihkisormusta, koska mun iho ei oikein tykkää lämmönvaihteluista ja siitä, että sormus hautoo ihoa sen alla. Laitan sormuksen kuitenkin sormeen yleensä aina sormeen kotoa jonnekin lähtiessä. Unohdin yksi päivä töihin lähtiessä sormuksen kotiin ja koko päivän oli tosi alaston olo ilman sitä. 

ystävänpäiväsuklaat

Sain ystävältä ihanan pienen ystävänpäivälahjan yllärinä -kuopiolaisen pienyrityksen suklaata ja ihanan kortin. Syötin suklaat perheelle, koska oon luvannut lapsille olla suklaa- ja karkkilakossa koko tämän vuoden ja edelleen pysynyt siinä. 

Tämä oli kuitenkin aivan ihana ylläri. 

Sellaisia puhelimeen unohtuneita kuvia tällä kertaa. 

tulethan seuraamaan mun arkea myös instagramin puolella @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Mitä meidän perhe söi tällä viikolla?

Tammikuun plussat ja miinukset

Aika tavallinen viikonloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *