Hae
Colour Outside the Lines

Rakastunut

Vihdoinkin sain uuden puhelimen vanhan tilalle. Viime kuussahan hajotin iPhone 5:n pudottamalla sen näpeistäni lattialle.

Meni näyttö ihan tuhannen sirpaleiks niinku kuvasta näkyy. No kestihän se. puhelin mulla kaks vuotta, joka oli aika ihme ottaen huomioon miten kömpelö mä oon. 
Käytin sit tossa välissä J:n Lumiaa, joka oli ehkä ärsyttävin puhelin ikinä tuon iPhonen jälkeen. Sekin oli kyllä vähä rikki ja toimi sillon ku ite halus. 
Mutta toissapäivänä mun rakkaus saapui kotiin. Oon niin rakastunut <3 Tää apple on vaan mun juttu. Ostin siis iPhone 6:n kultaisena. Nyt pitää vaan hankkia suojakuoret (ja kuplamuovi niinku Katja ehdotti). Onhan tää oudon iso ja ohit verrattuna vitoseen, mut kyllä siihen äkkiä tottu. 

Nyt bloggaaminenkin on paljon helpompaa, kun puhelimella kuitenkin kaikki kuvani otan. 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.