Hae
Colour Outside the Lines

Tänään oli hyvä (kirppis)päivä

Kerroin instan puolella perjantaina katselleeni Kontissa hääpukua. Silmiini osui kassa-alueen lähellä kimaltava, merenneitomallinen hääpuku, jolla oli hintaa 50€.

Sen alaosa oli tylliä, siinä oli laahus ja pienet, roikkuvat hihakaistaleet. Se oli kaunis ja mietin sen ostamista pitkään ja hartaasti lopulta kuitenkin jättäen sen sinne paikalleen.

Kotona asia alkoi harmittaa tosi kovasti. Olin varma, että puku ei ole siellä enää tänään sinne mennessäni.

Siellä se kuitenkin minua edelleen odotti! Raahasin painavan puvun pieneen sovituskoppiin ja melkein heti huomasin, ettei puku ole minua varten. Tylli kahisi liikaa, puku painoi aivan liikaa eikä se tuntunut mukavalta päällä ihoa vasten. Puku oli myös tällä hetkellä minulle aivan väärän kokoinen. Se oli rintojen kohdalta liian suuri ja takapuolen kohdalta liian pieni. Sitä olisi siis pitänyt muokata hurjasti.

Olen onnellinen, että kävin pukua sovittamassa, koska nyt voin olla varma, ettei puku ollut minulle se oikea ja sen jättäminen sinne Konttiin ei harmita niin paljon.

Löysin Kontista sitten kuitenkin itselleni neuleen, joka oli ehkä vähän reilun kokoinen, mutta menee kuitenkin hyvänä kotipaitana, hameen ja topin (joka oli vielä hieman pieni) yhteensä kymmenellä eurolla.

Kontista ajoin ylipistolle viemään yhtä lautapeliä, jonka myin Facebookin kautta ja siinä ostajaa odotellessani minulle soitti henkilöstöpalveluista rekrytoija. Olen aktiivisesti hakenut töitä nyt viimeiset pari kuukautta onnistumatta kuitenkaan löytämään mitään ja nyt minulta kysyttiin täsmennyksiä hakemukseeni.

Minulla on aivan liian vähän kokemusta ja aivan liian vähän koulutusta hakemaani paikkaan, mutta henkilöstöpalvelun yhteyshenkilö lupasi kysyä työnantajalta kuitenkin olenko paikkaan sopiva. Hän lupasi soittaa minulle keskiviikkona uudelleen ja jutellaan sitten lisää tilanteestani. Jos tämä ei nappaa, niin ehkä hän keksii minulle jonkun muun sopivan työpaikan.

Tömä hakemani paikka olisi todella mahtava kokemus omalla alallani, jolle olen valmistumassa ja  jolta minulle ei ole vielä kokemusta kertynyt. Pääsisin tekemään töitä markkinoinnin parissa, joka olisi ihan unelmatyö.

Kävin sitten hakemassa teinin matkaani hänen työharjoittelupaikastaan ja suuntasimme kierrätyskeskukselle.

Siellä ihastelin myös hääpukuja, mutta ne olivat makuuni vähän liian kalllita, väärän mallisia tai vaan väärän kokoisia.

Löysin itselleni kuitenkin kaksi kevättakkia. Takkia olinkin etsimässä, koska minulla ei ollut kuin kevyttoppatakki, joka alkaa olla jo aika kuuma. Olen yrittänyt tehdä hankintoja nyt ensisijaisesti käytettynä varsinkin itselleni, koska rahatilanne ei ole näin opiskelijana niin kehuttava, että voisi vain marssia suoraan kauppaan ja ostaa kaiken tarvitsemansa.

Espritin trenssillä oli hintaa 4,80€.

Zaran takki maksoi 4€.

Kotona tein lapsille vielä riisipuuroa ja nyt kärvistelen täällä migreenin kourissa. Minulla oli lauantaina migreenikohtaus, joka meni yön aikana ohi ja se on siitä asti aaltoillut edestakaisin. Toivottavasti tämä teksti ei sisällä ihan hirvittävästi kirjoitusvirheitä, kun silmissä vilkkuu tätä kirjoittaessa. En kuitenkaan halunnut jättää kirjoittamista kesken.

Nyt kuitenkin laitan läppärin kiinni ja silmät myös. Taidan ottaa kuulokkeet korville ja aloittaa jonkun uuden äänikirjan.

ihanaa maanantai-iltaa just sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.