Hae
Colour Outside the Lines

Liebster Awards

Sain Piialta Liebster Awards-haasteen, jossa on siis tarkoituksena antaa näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Kiitos haasteesta! Haasteen ideana on vastata 11 haastajan keksimään kysymykseen ja haastaa itse mukaan 11 blogia sekä keksiä näille uudet kysymykset.1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Nuorempana kirjoitin päiväkirjaa, sitten jossain vaiheessa alkoi tuntua vain luonnolliselta kirjoittaa blogia. Kirjoitin aluksi oikeastaan vain itselleni. Blogista tiesi vain pari kaveria.

2. Mikä bloggaamisessa on parasta?
Se, että kaikki ajatukset saa purettua yhteen paikkaan. Myös kommentit on kiva lisä!

3. Mainitse 3 asiaa, joista olet kiitollinen? 
Lissu, J & B.

                                  

4. Joko teillä on kesäsuunnitelmia?
Mennään Lissun kanssa Uusi Lastensairaala 2017-konserttiin sekä 1D:n keikalle. Koko perheellä olisi tarkoitus käydä ainakin Muumimaailmassa ja Väskin seikkailusaarella. Mökillä pitää rempata aittaa ja varmaan siivoilla pihaa. Jossain olis kiva käydä J:n kanssa kahdestaan.

5. Käytätkö Instagramia? Tunnus? 
colouroutsidethelinesblogi

6. Sisustatko viherkasveilla? Mikä on lempiviherkasvisi?

On meillä pari viherkasvia, mutta oon ite tosi huono pitämään niitä elossa. J niitä enemmän hoitaa. Mun lemppari on orkidea, mutta onnistun aina tappamaan ne.
                                  


7. Mistä innostuit ihan kunnolla viimeksi?
Siitä, kun voitin Kiljuvan Pikkunälän ja Heart Pumps Dieselin vappupiknikille paikan! Siis aivan mahtavaa! Mulla on ollut yleensä aina kaikenlaisissa arvonnoissa tosi huono tuuri, mutta J on tainnut kääntää sen onnen ympäri, koska oon voittanu tänä keväänä jo tosi monta juttua! Lahjakortteja, Cupsolo-keittimen ja nyt tän.

8. Minkälaisessa kodissa asutte?
Asutaan 76 neliön vuokrakolmiossa, jossa asuttiin siis jo Lissun kanssa kahdestaan monta vuotta ennen kuin J ja B muutti tänne. Hieman alkaa olla ahdasta, kun oltiin totuttu siihen tilanpaljouteen.

9. Mitä muuttaisit teidän kodissa?
Asunto on remontoitu kokonaan minun toiveiden mukaan, joten olen aika tyytyväinen. Lattia oli valmiina, joten sen vaihtaisin varmaan harmaaseen laminaattiin. Ammeen olisin halunnut kylppäriin, mutta se ei sinne mahtunut. Siitä haaveilen edelleen. Vaatehuoneesta haluaisin myös huomattavasti isomman. Keittiössä olisi ihana, jos olisi saareke.


10. Entä mistä eniten tykkäät?
Tykkään kyllä meidän kodista kokonaisuutena. Tykkään tosi paljon siitä, että meillä on tosi iso eteinen. Ei tule ahdasta, kun koko perhe pukee esim talvivaatteita.

11. Mitä kuuluu?

Ihan hyvää kuuluu yleisesti ottaen. Vähän painaa mieltä, kun viides kierto kohdunulkoisen katastrofin jälkeen alkaa ihan minä päivänä tahansa eikä edelleenkään ole tietoakaan uudesta raskaudesta. Pitäisi jaksaa uskoa, että kyllä se vauva sieltä vielä tulee, mutta alkaa pikkuhiljaa usko loppua.HAASTAN MUKAAN 

Vuosi elämästäni
Meiän perhe
The World Inside Pipa
Kuusin kotona

Happy Heels 
Kaikilla muilla lukemillani blogeilla haaste on tainnut jo pyöriä, joten enpä siis haasta muita mukaan.

Ja kysymykset kuuluu:

1. Mikä on lempivuodenaikasi?

2. Pidätkö lukemisesta? Jos pidät, mikä on lempikirjasi?

3. Mitä blogeja luet eniten?

4. Mitä teet rentoutuaksesi?

5. Mikä on rakkain sisustusesineesi?

6. Kierrätätkö?


7. Rakkain lapsuusmuistosi?

8. Millä hemmottelet itseäsi?

9. Entä perhettäsi?

10. Osaatko uida?

11. Jos saisit tavata kenet tahansa maailmassa, kenet haluisit tavata?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.