Hae
Colour Outside the Lines

Äiti on vähän väsynyt…

Viime viikon aikana meillä on tehty monia asioita, mutta suurimmaksi osan ajasta on kuunneltu vauvan huutoa ja kiukuttelua. Nyt kiukuttelu on siirtynyt osaksi päivällekin, mutta epäilen alkavaa flunssaa syypääksi tähän kiukutteluun. Parhaat ajat kiukutella on, kun äiti saa ruoan eteensä tai tietokoneen auki. Syönti tapahtuu nykyään vauva sylissä ja bloggaaminen minuutin pätkissä. Pahoittelen siis, jos tekstit ovat hieman sekavia.
Halloween meni jo, mutta kauppareissulla osui silmään tämä mahtava luurankoyöpaita, joka oli pakko ostaa. Nyt se sitten ollutkin jo muutaman kerran käytössä. Ainut mikä harmittaa on, että käyttöönottopesussa tuosta ylhäältä kuva alkoi jo halkeilla. Onneksi tuon kokoinen vaate ei kovin kauan mene päällekään niin ei harmita niin kovasti. Käydään hyvin yhteenkin, kun katkonaisten öiden jälkeen äiti näyttää jo valmiiksi zombielta.
Meillä oli ristiäiset isänpäivänä. Niistä tulossa omaa tekstiä tällä viikolla.  Tilattiin juhlia varten A4-kokoinen lightbox, josta olin haaveillut jo pidemmän aikaa. Meinasin sen viime lapsimessuilta ostaa, mutta jätin kuitenkin sinne kojulle ja sen jälkeen on harmittanut joka kerta, kun tuollainen on jonkun kuvissa vilahtanut. Nyt minä sen sitten sain.
Lightboxiin on kirjoitettu joka päivä uusi viesti ja eniten minua on yllättänyt, että J on niitä tekstejä innoissaan vaihtanut. Tilatessa hän nimittäin oli sitä mieltä, että tämä on joku naisten sisustushömpötys. Nyt meillä on kirjaimille J:n ostama kansio, jossa kaikki kirjaimet on aakkosjärjestyksessä ja helposti saatavilla.
Nipsu täytti viime viikolla jo kuusi viikkoa. Aika oikein lentää. Saihan hän eilen nimenkin. Blogissa Nipsu kuitenkin pysyy Nipsuna ja ihanaa oikeaa nimeä käytetään kotona. Viime viikolla käytiin myös kuuden viikon neuvolalääkärissä. Pituutta oli jo 50,5cm ja painoa 3455g eli hienosti on kasvettu. Edelleen kuitenkin käytetään koon 50 vaatteita (menipä kastemekon alle vielä 44cm bodykin!) ja joitain H&M:n koon 56 vaatteita. Varsinkin hatut ja pannat on isoja. Popin punaisen hatun löysin kirppikseltä, joka on sopiva. J tosin heti nimesi sen uimalakiksi ja kyseleekin aina sitä käytettäessä vauvalta onko tämä lähdössä uimaan.
Täällä muuten tuli kunnolla talvi viime viikolla. Auto on monena aamuna ollut aivan lumen peitossa. Meidän pitikin mennä ostamaan talvikengät ja vaatteet Lissulle lumen tultua, koska tottakai se lumen tulo yllätti täysin. B:lle ostettiin talvikengät jo aiemmin ja viime talvinen haalari oli vielä sopiva. Lissu oli kasvanut ulos kaikista talvivaatteistaan ja -kengistään. Itse vielä etsiskelen niitä kivoja talvikenkiä. Ja sitä takkia. Niin ja toppahousutkin kai tarvitsee talvella.
Viime viikolla käytiin B:n kanssa muuten mallikuvissa! Niistä kirjoittelen yhteistyöpostausta, kun käydään kuvissa vielä toisen kerran ottamassa loput kuvat.

  Asuuko muiden kotona zombielta näyttäviä äitejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.