Hae
Colour Outside the Lines

Nipsun puolivuotiskuvat

Meidän perheessä on tapana käydä kuvauttamassa vauva kuuden kuukauden ikäisenä. Meillä ei siis ole minkäänlaisia virallisia yksivuotiskuvia yhdestäkään lapsesta, koska meidän perheessä se ei ole ollut koskaan tapana.
Varasin Nipsulle jo hyvissä ajoin ajan kuvauksiin, koska halusin ottaa kuvat meille tutulla kuvaajalla. Kuvat ottaneesta Sallasta on tullut meidän luottokuvaaja parin viime vuoden aikana. Salla on ottanut J:n ja minun kihlakuvatviime vuoden joulukorttikuvatminun raskausajan kuvat ja Nipsun newborn-kuvat. Olemme käyneet mallinakin Sallalla joskus, minä muuten vaan ja B kotimaisten lastenvaatteiden merkin pyynnöstä.
Ja pakkohan näitä kuvia on vaan ihastella kerta toisensa jälkeen. Nämä ovat täyttä rakkautta <3
Kuvat: Salla Klemettilä / Bella Photo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.