Hae
Colour Outside the Lines

Miksi suosin taaperolla kypärämyssyjä ja nauhallisia pipoja?

Lastenvaateliikkeet pursuaa mitä ihanampia pipoja, lippiksiä ja headwrappeja. Niin tytöille kuin pojille. Meilläkin on ollut useampi headwrap ja pipo, mutta jokainen niistä on päätynyt myyntiin tai takaisin kaappiin. Kerta kerran jälkeen tämä sama kaava toistuu ja kuvittelen niiden ihanuuksien pääsevän käyttöön, mutta aina joudun luopumaan ajatuksesta. 
Kyllähän minä tykkäisin siitä miltä lapseni ne päässä näyttää ja siksihän minä olen ne alunperin ostanut. Jostain syystä vain lapseni ei ole samaa mieltä. 
Joka kerta pipon, lippiksen tai headwrapin osuessa päähän, taaperon kädet nousevat ylös ja hän repii päähineen pois päästään. Joka ikinen kerta. Sama koskee myös kaikenlaisia pantoja ja pinnejä. 
Taaperolta muuten häviää myös sukat melkein samantien kun ne on laitettu jalkaan.
Taaperolta muuten häviää myös sukat melkein samantien kun ne on laitettu jalkaan.
Tämän takia meillä käytetään vain nauhallisia hattuja ja kypärämyssyjä. Jotenkin taapero onnistuu riisumaan nauhattoman pipon jopa hanskat kädessä. En ole ihan vielä itse keksinyt miten pikku-Houdini siihen pystyy… Kevään saapuessa lippikset ja ne ihanat headwrapit ovat siis todellakin ulkona kuvioista. 

 

Riisuuko muiden taaperot hatut pois päästään? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.