Hae
Colour Outside the Lines

Linnanmäki

Meillä oli Lissun kanssa lauantaina monta tuntia kulutettavana ennen One Directionin konserttia. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä aamusta katsastamaan Linnanmäki ja sen ilmaislaitteet ja sen jälkeen Prideen, mutta sää oli toista mieltä. Ehdittiin jo suunnata kohti Linnanmäkeä, kun vettä alkoi tulla kuin saavista kaatamalla. 

Odoteltiin sitten puolisen tuntia ja lähdettiin kohti Linnanmäkeä. Pride jäi tänä vuonna välistä, mutta mennään sitten vaikka ensi vuonna koko perheellä. 
                                   

Mentiin ensimmäisenä jäätelölle, koska ei olla vielä koko kesänä käyty jäätelökioskilla. Ben&Jerry’s jäätelökioski onkin parasta Lintsissä, koska itse en pidä huvipuistolaitteista. Syötiin puoliksi kahden pallon annos. Lissu sai valita, joten annoksemme sisälsi yhden pallon Cinnamon Buns (korvapuusti)-jäätelöä ja yhden pallon Cookie Dough (keksitaikina)-jäätelöä. Nam!

Linnanmäelle oli tehty remonttia viime kesän jälkeen ja yllätyimme iloisesti astuessamme Naurupolulta prinsessavessaan. Kopit olivat sisäpuoleltakin pinkit!

Since last summer, Linnanmäki has gone through some changes and we were surprised to find a princess toilet from the fun path. Even the walls inside the booths were pink! 

                                        

Ilmaislaitteita Linnamäellä on yksitoista. Osaan on kuitenkin yläpituusraja 140cm, joten emme Lissun kanssa ihan kaikkiin päässeet. Panoraamassa emme olleet kumpikaan aiemmin käyneet ja sieltä näkyikin kivasti joka puolelle Helsinkiä. Yritimme nähdä jonon, joka oli Olympiastadionin edessä, mutta edessä oli liikaa puita ja näimme pelkän stadikan tornin. 

Neule Vila, toppi BikBok, hame Gina Tricot,
huivi Pieces, tennarit Converse
                                        
                                         

            Kävimme myös lentämässä Pilotilla, joka olisi B:n mielestä ollut varmaan todella hurja! 
                 

                                     

Pusukoppi oli hauska lisä! Kun sisälle astui, kuului kaiuttimista ”pus, pus!”. Lissulla oli hauskaa, kun koppi höpötteli. 
KotKotiin oli kaikista pisin jono. Onneksi meillä ei ollut kiire minnekään ja päivä ei siinä vaiheessa vielä ollut kovin kuuma. Lissu tykkäsi etsiä laitteesta tipuja, joilla oli punainen huivi kaulassaan. Ihana huomata, ettei meillä ole vielä teiniä vaan pikkutyttö. 

Äiti,oon niin pitkä. että pääsen jo kaikkiin laitteisiin! /

                                     

Äiti, tuolla on yksi! 

Lissu halusi vielä kokeilla paria peliä ja Rolle-pelle tulikin yllättämään Lissun, kun olimme Nallepyörällä. Voittoa ei tullut, mutta hyvä mieli kyllä. Kiitos Rolle-pelle siitä!

                                      

        Sisäänkäynnin luona oleva vessa oli myös uusittu. Sirkusteema olikin mahtavasti toteutettu! Joko olette käyneet tänä kesänä Linnamäellä tai jossain muussa huvipuistossa? Tai onko teillä tarkoituksena mennä? 


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Mä en oo itseasias koskaan käynyt Lintsillä, mut lapsena usein Särkänniemessä jossa ehkä mennään käymään nyt ekaa kertaa lasten kanssa mut ei vielä täysin varmaa. Ja Power Parkissa oon aikuisena käynyt 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Mäkin yleensä aina kävin lapsena Särkänniemessä. Lissu menee kummienon kanssa sinne tänä kesänä, joten siks käytiin ilmaislaitteissa Lintsillä. Me on käyty kans Power Parkissa ja sit käytiin pari vuotta sitten Pariisin Disneylandissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.