Hae
Colour Outside the Lines

Vivia 4,5 vuotta vastaa

Vivia täytti eilen 4,5 vuotta ja sen kunniaksi päätin tehdä hänen kanssaan pienen haastattelun hänen lempparijutuistaan. En kestä miten ihanan sanavalmis ja temperamenttinen meidän nuorimmasta on tullut. Hänellä riittää luonnetta ja hän ei pelkää näyttää sitä muille. Hän on oman elämänsä Pikku Myy ja Tanhupallo samassa paketissa.

Vivia rakastaa pomppia trampoliinilla, juosta niin sisällä kuin ulkona, keksiä omia sääntöjä (parasta olisi lapset määrää-päivä) ja halailla äitiä ja isiä. Hän myös tykkää lukea, laulaa, tanssia ja katsoa elokuvia. Piirtäminen on aika tylsää, mutta oman nimen kirjoittaminen onnistuu jo hienosti ja nyt Vivia on alkanut myös värittää kuvia niin, että pysyy jo osaksi viivojen sisäpuolella.

Hänellä riittää energiaa vaikka pienen kylän valaisemiseen ja välillä on vaikeaa pysyä paikallaan. Kuitenkin pyydettäessä hän myös osaa odottaa omaa vuoroaan. Koska Disneyn Coco on ollut lemppari jo hetken, sanoo hän ruokapöydässä ”si gracias” ja ”no gracias”.

 

Paras lause, jonka äiti sanoo: Mennään Hoplopiin ja mökille.

Paras ruoka, jota olen maistanut: Pestopasta

Ihanin ihminen maailmassa: Kapteeni Jake

Isona minusta tulee: en vielä tiiä

Lempivärini on: sateenkaari

Lempilauluni on: minä vaan laulan jooko? ”Sydänlintu laulaa lauluaan, opeta sydämesi laulamaan”

Ulkona tykkään: Ainakin mun päiväkodissa on kiva mennä laskemaan liukumäkeä ja kiikkua ja mennä mun äitin luo, jos se tulee hakemaan. Ja noi oli mun parhaat.

Jos voisin mennä minne vain maailmassa, menisin: Muumi-jääluolaan ja sitten Hoplopiin voisin mennä. Ja mökille mönkkärillä matkustamaan. Ja sitten siinä oli ne kaikki.

Kun olin pieni: olin vauva. Sitten mä rupesin kasvaa sun mahassa.

Paras ystäväni on: Aino, Miro, Jero ja Karri.

Lempiherkkuni on: Karkki, suklaa ja siinä oli ne kaikki.

Paras elokuva on mielestäni: Hercules, Tarzan ja siinä oli kaikki.

Paras tekeminen: Kiikkuminen, syödä suklaata ja nähdä perhosia.

Lempikirjani: Prinsessa Pikkiriikki valloittaa maailman. Eiku, otetaanpas alusta. Minä tykkään Herculeksesta ja Tarzanista.

 

Mitä teidän 4,5-vuotiaat
(tai muun ikäiset) olisivat vastanneet?

 

LUE MYÖS: 

PIENEN IHMISEN SUURET TUNTEET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.