Hae
Colour Outside the Lines

Kiitos Vauva ja Meidän Perhe!

Kun aloitin kirjoittamaan blogiani monen monta vuotta sitten, en osannut haaveillakaan, että blogini pääsisi joskus yhteisöblogiksi. Kirjoitin vain itselleni päiväkirjaa ja avasin tuntojani blogiin. Tuolloin en uskaltanut kertoakaan kenellekään blogistani.

Kun sitten vihdoin uskaltauduin bloggaamaan ihan julkisesti ja kerroin jopa äidilleni blogistani, huomasin, että tämähän oikeastaan on se juttu, jota haluan tehdä. Aloin kiinnittämään huomiota enemmän kuviin ja kielioppiin. Rakastuin kirjoittamiseen ja koukutuin valokuvaukseen.

Hieman tuon jälkeen pääsin yhteisöbloggaajaksi Vauvan ja Meidän Perheen blogiyhteisöön. Se oli ihanaa ja unelmien täyttymys. Rakastin yhteisöllisyyttä pienessä bloggaajien ryhmässämme ja vihdoin tunsin olevani oikea bloggaaja, koska minulla oli niitä bloggaajatovereita.

Kuva: Bella Photo

Löysin monta ihanaa ystävää tuota kautta ja sain aivan mahdottoman paljon itse tuosta ajasta. Opin uutta ja uskaltauduin kirjoittamaan niitä henkilökohtaisempia tekstejä vaikka tiesin tuttujenikin lukevan niitä. Olen kiitollinen kaikesta mitä tuona aikana tapahtui.

Nyt minun on kuitenkin tullut aika sanoa hyvästit yhteisölle ja palata takaisin omalle alustalle. Tämä on tuttu ja turvallinen ympäristö ja tiedän noiden blogikollegoiden edelleen pysyvän läheisinä vaikka blogini muuttaa eri paikkaan.


Jatkossa minut löytää siis täältä. Heittäkää kommenttiboksiin terveisiä, postaustoiveita ja muita ideoita aina, kun siltä tuntuu! 

Yksi kommentti

  1. sarianna kirjoitti:

    <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.