Hae
Colour Outside the Lines

Innostuin neulomisesta

Oon koko kevään haaveillut neulomisesta.

Ajatus neulomisesta on siis kytenyt mielessä jo pitkän aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi ostettua lankaa tai puikkoja enkä ole siksi neulonut mitään.

Tässä kuussa kuitenkin ostin lankaa sekä Adlibrikseltä että kirpputorilta ja lainasin puikot äidiltäni.

Ensimmäisenä neuloin Vivialle kaulahuivin ihan vaan että neulomisesta tulee taas luontevaa ja muistan kuinka puikkoja käytetään. Jälki ei ole ehkä ihan kauneinta mahdollista, mutta ei se Viviaa tai minuakaan haittaa.

Kaulahuivi on jo muuten valmis, mutta se odottelee vielä tupsuja. Suunnittelin tekeväni sille kaveriksi pipon, johon tulee tupsu kaulahuivin langasta, joten teen kaulahuiviin tupsut pipolangasta. Se lanka on kuitenkin vielä hankkimatta.

Seuraavaksi aloin neuloa Vivialle neuletakkia. Tähän en kuitenkaan ottanut mallia mistään ohjeesta vaan teen pelkästään silmämääräisesti.

Suunnitelmana on tehdä eri värisiä tilkkuja ja lopulta yhdistää ne neuletakiksi. Katsotaan mitä siitä oikein tulee.

Olen nauttinut suunnattomasti neulomisesta, jota olenkin tehnyt useampana iltana samalla, kun olen katsonut televisiosta tai tabletilta jotain. Toivon, että neulomisesta tulee kiva harrastus ja uskallan kokeilla jotain haastavampaakin mallia.

Nautitko sinä neulomisesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.