Hae
Colour Outside the Lines

Olen ollut viisi viikkoa ketolla

Meidän ketovalmennus loppui viikko sitten ja nyt ketolla ollaan oltu viisi viikkoa. Jatkoimme siis ketolla olemista itseksemme. Meillä ketoillaan siis minä ja mieheni Jani.

Valmennuksen aikana meiltä molemmilta lähti mukavasti kiloja. Janilta 7, minulta 4,6kg.

Yllä olevista kuvista näkyy jonkin verran tuo ketolla pudotettu 4,6kg. Ensimmäinen kuva on otettu päivää ennen valmennuksen aloitusta ja toinen valmennuksen lopetuspäivänä.

Me ollaan siis jatkettu itseksemme ketolla olemista. Itse söin kuluneella viikolla hiilareita muutaman otteeseen, koska olin flunssassa ja teki mieli kaakaota. Join sitten sitä ja glögiä.

Siitä huolimatta paino on ollut laskusuunnassa edelleen, koska tänään vaaka näytti 1,1kg vähemmän kuin viime viikon maanantaina. Tarkoitus olisi jatkaa ketolla niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä ja pitää hiilaripäiviä silloin, kun se on tarpeen. Jouluna esimerkiksi ajateltiin kyllä syödä ihan mitä mieli tekee ja jos vaikka mennään syömään ulos, niin ei silloinkaan tarvitse niin täysin keton mukaan mennä. Yritämme siis käyttää tässä arkijärkeä.

Painoa on vielä pudotettavana rutkasti ja vuoden alusta ajattelin lisätä liikunnan tähän projektiin mukaan. Nyt seison päivät töissä ja olen vapaapäivinä niin poikki, etten jaksa kauheasti liikkua. Seisoskelu on kuitenkin minulle sohvaperunalle jo aktivointia, joten se saa näin alkuun tällä ketolla riittää.

Ootko sä ollut ketolla koskaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.