Hae
Colour Outside the Lines

Testissä Essencen Ultra last instant colour-huulipuna

Olen vuosien mittaan opetellut meikkaamista usemmankin kerran. Minulla on kausia, kun tykkään meikata paljon ja laittaudun peilin edessä tunteja. Sitten on kausia, jolloin en koske meikkipussiin kuukauteen. Tällainen meikitön kausi oli esimerkiksi kesähelteillä. 
Aiemmin meikatessa en ole kauheammin käyttänyt huulipunia vaan olen aina turvautunut joko huulirasvaan tai johonkin hyvin neutraaliin huulikiiltoon. Nyt viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin rakastunut huulipuniin. Mitä räväkämpi, sen parempi. Yllätin itsenikin, kun kaupasta mukaan tarttui Essencen Ultra last instant colour-huulipuna numero 15, koska väri on todella tumma ja intensiivinen. 
Olen ostanut aiemmin vain muutaman Essencen tuotteen enkä odottanut huulipunalta paljon, koska hinta oli hyvin halpa. Se kuitenkin yllätti minut iloisesti. 
Huulipuna peittää hyvin, sitä ei tarvitse kuin yhden kerroksen ja huulet jäävät kosteiksi. Ei ole mitään niin kamalaa kuin huulia kuivattava huulipuna. Ainakaan kun omistaa helposti kuivuvat huulet kuten minulla. Huulipuna ei myöskään maistu tai haise millekään, joka on minulla iso kriteeri huulipunan suhteen. 
Meikkasin ja odotin jo sitä hetkeä, kun huomaan huulipunan sotkeutuneen hampaisiin tai että se on tuhrinut puoli leukaa. Mutta eipä sitä hetkeä tullutkaan. 
5 tunnin jälkeen tulos oli edelleen oikein hyvä. Väriä oli suunnilleen joka puolella eikä huulipuna ollut kovinkaan tuhriintunut. Söin välissä voileivän ja join sekä vettä lasista että limpparia pullosta, joten kulutustakin oli. Sanoisin, että huulipuna yllätti kestävyydellään. Hintaansa nähden siis todella hyvä! 
En välissä siis lisännyt huulipunaa kertaakaan, joten alla olevissa kuvissa näkyy huulipuna 5 tuntia ylempiä kuvia myöhemmin. 
Anteeksi hieman huono valotus, otin nämä saman vessan peilin edessä kuin  edellisetkin, mutta päivällä oli tietysti hieman enemmän luonnonvaloa oven ollessa auki.
Anteeksi hieman huono valotus, otin nämä saman vessan peilin edessä kuin edellisetkin, mutta päivällä oli tietysti hieman enemmän luonnonvaloa oven ollessa auki.
Tämä sai minut kyllä uskomaan näiden Essencen huulipunien kestävyyteen ja taidan seuraavalla kauppareissulla käydä ostamassa muutaman lisää jossain kivassa värissä. 

Oletko sinä kokeillut Essencen huulipunia? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.