Hae
Colour Outside the Lines

Lastenhuoneen uusi matto

B:n huone koki viikonloppuna muodonmuutoksen, kun vaihdettiin vähän järjestystä ja posti toi kotiin uuden maton. Mietin pitkään ja hartaasti minkälaisen maton ostan. B oli sitä mieltä, että vaaleanpunainen sen olla pitää. Jos B saisi päättää, huoneessa kaikki olisi vaaleanpunaista. 
Lopulta voittajaksi selvisi Vallilan Satsuma bukleematto värissä lime-valkoinen. Matto löytyi Hobby Hallin Hobbaloilta puoleen hintaan. 

Matto oli juuri sopivan kokoinen B:n huoneeseen. Itse olen vielä vähän kahden vaiheilla värin kanssa, mutta toisaalta huoneen sisustus on vielä niin kesken, että eiköhän värimaailman saa sidottua vielä yhteen. Päiväpeitto, taulut ja jonkinlainen hylly on vielä hakusessa.

B oli ihana, kun imuroin B:n huoneen ja J tuli sen jälkeen huoneeseen kantaen roskia mukanaan sukissaan niin B sitten komensi isiä ”älä sotke minun uutta mattoa!” ja nyppi roskia pois matolta. Tuntui olevan siis mieleinen vaikkei olekaan vaaleanpunainen.

Oletteko te tehneet hankintoja lastenhuoneeseen lähiaikoina? 


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Meilläkin on Vallilan matto isomman pojan huoneessa 🙂 se on se ööööh… iski ihan aivojumin mut siinä on eläimiä. joku kotipiha tms sinne päin.. ei se nyt kyllä ton niminen ollut 😀 Alesta löytyi Kärkkäiseltä ja on tosi ihana 🙂 Ja hei pinkki ja vihreä sopii kyllä tosi kivasti yhteen 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Se on kyllä kanssa tosi kiva matto! Itsekin mietin samaa mattoa ensin, mutta koska B:n verhossa on jo tukaani, niin päädyin tähän mattoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.