Hae
Colour Outside the Lines

Osaatko sinä nauraa itsellesi?

Muistan, kun joskus teininä törmäsin koulussa pylvääseen (koska tuijotin kauempana kulkevaa poikaa) ja loppuviikon, tai ehkä jopa loppukuukauden, häpesin silmät päästäni, koska se oli niin noloa ja tottakai kuvittelin koko koulun nähneen minut. 

Koska olen ollut koko ikäni todella kömpelö, on niitä noloja tilanteita riittänyt elämääni enemmän kuin jaksan laskea.

Joskus kävelin väärään suuntaan rullaportaita ja koska en enää kehdannut mennä niistä pois, kun asian tajusin, saattoi se olla aika typerän näköistä, kun yritin niitä kiivetä ylös. 

Olen törmäillyt, kaatuillut ja punastunut varmaan tuhansia kertoja elämäni aikana, mutta olen huomannut, ettei kukaan tee siitä numeroa, jos osaa nauraa itselleen. 

Kerron esimerkin viime syksyltä. 

Lähdin ystäväni luo bussilla ja kävelin hieman pidemmän matkan bussipysäkille kuin normaalisti. Ennen tätä kävin lähikaupalla hakemassa ystävälleni viemiseksi jotain. 

Huomasin matkalla, että monikin katsoi minua vähän kieroon, mutta en välittänyt siitä. Takanani kulki koko matkan bussipysäkille vanhempi pariskunta, mutta en kuullut mistä he juttelivat, koska he olivat kauempana ja kuuntelin musiikkia kuulokkeistani. 

Pääsin bussipysäkille ja aloin ottamaan takkia pois, koska minulla oli kuuma. Samalla huomaan, että hameeni helma oli jäänyt ohuiden sukkahousujeni sisälle ja olin siis koko matkan kävellyt esitellen alushousujani takanani kävelevälle pariskunnalle. 

Olisin voinut hävetä silmät päästäni, mutta aloin vain nauraa. Tämä oli vain yksi sattumus lisää pitkässä listassa enkä sentään ollut lähtenyt matkaan ilman alushousuja.

Nuorempana olisin hautautunut jonnekin piiloon enkä olisi halunnut tulla sieltä enää ikinä ulos. 

Nyt vain nauroin asialle koko illan ja kerroin siitä Instagramin stoorissakin. Näin tein heikkoudesta vahvuuden, kun osasin nauraa itselleni. 

 

Osaatko sinä nauraa itsellesi?  

 

LUE MYÖS:

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

35 AND FABULOUS

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *