Hae
Colour Outside the Lines

Toukokuun luetuimmat postaukset

Listasin tähän postaukseen toukokuun luetuimmat postaukset. Julkaisin toukokuussa 41 postausta (ja tämän eli yhteensä 42). 

Toukokuu oli blogilleni hurjan kasvun aikaa ja toivon pystyväni pitämään noususuunnan myös kesäkuussa. 

 

Mitkä sitten olivat toukokuun luetuimmat postaukset? 

 

SAIN PAPA-KOKEEN TULOKSET

Kävin papa-kokeessa maaliskuussa, kun sain syntymävuoteni perusteella kutsun kohdunkaulan syövän joukkoseulontaan, jonka kotikuntani järjesti. Odottelin vastauksia melkein kaksi kuukautta ja kun ne kolahtivat postilaatikkoon, rutiinitarkastus muuttuikin pelottavammaksi tapahtumaksi, koska näyte ei ollut täysin puhdas. 

Nyt odottelen syyskuuta, jolloin menen seuraavaan tarkastukseen ja toivon kovasti, että näyte on silloin puhdas ja stressaan asiaa aivan turhaan. 

MISTÄ MEIDÄN HÄÄBUDJETTI KOOSTUU?

Avasin meidän hääbudjettia ja kerroin mitä olemme millekin asialle budjetoineet. Tottakai hääbudjetti varmasti elää ajan kanssa, mutta olemme kuitenkin tehneet nyt jonkinlaiset rungon budjetille. 

Postauksen lopussa oli myös tulostettava PDF-pohja hääbudjetille, jos joku muu sellaista kaipailee. 

Hain oheishuoltajuutta uusperheemme keskimmäiseen lapseen

Kävimme viime viikolla lastenvalvojalla, koska haimme minulle oheishuoltajuutta uusperheemme keskimmäiseen lapseen. Minä olen se arjessa eniten näkyvä ja asioita hoitava aikuinen, mutta tietosuoja estää minua välillä olemasta yhteydessä esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisiin. Oheishuoltajana ongelmaa ei olisi. 

 

MINULLA OLI TÄNÄÄN TYÖHAASTATTELU

Olen hakenut koko kevään ahkerasti erilaisia töitä, mutta vielä ei ole mikään napannut. Olen jo miettinyt, että yritän tehdä tästä bloggaamisesta itselleni ammatin, jolloin työnhakua ei tarvitsisi koko ajan stressata.

On nimittäin oikeasti aika stressaavaa hakea koko ajan töitä ja aina pettyä, kun ei pääsekään haastatteluun tai haastattelun jälkeen jää toiseksi.  

MITÄ LAHJAKSI OPETTAJALLE TAI PÄIVÄKODIN AIKUISELLE? 

Tämä postaus on oikein ajankohtainen vielä tälläkin viikolla ja on selvästi kiinnostanut lukijoita. Postauksesta löytyy erilaisia vinkkejä mitä opettajalle tai päiväkodin aikuiselle voi hankkia lahjaksi. 

Itse vein tänään päiväkotiin kaksi suklaarasiaa ja VIvian allekirjoittaman kortin. Esikoiseni suunnitteli tekevänsä itse opettajilleen jotain ja Bea haaveili ostavansa opettajalleen ruusun. Pieni muistaminen on aina hyvä eli vaikka lapsen itse piirtämä kortti riittää aivan hyvin, jos ei muuta keksi tai jaksa tehdä. 

 

MUUTAMA KAUNIS AJATUS KEHOLLENI

Minulla on elämäntaparemontti menossa ja yritän tässä matkalla olla itselleni armollinen. Siihen kuuluu myös se, etten parjaisi kehoani koko ajan. 

Olen opettelemalla opetellut rakastamaan kehoani ja nyt halusinkin sanoa sen myös ääneen. 

 

Bonuksena pari vanhempaa postausta, joita on tässä kuussa luettu todella paljon: 

 

ASKARTELE YSTÄVÄLLE TEEKRANSSI

Teekranssi on oikein oivallinen lahja päiväkodin tai koulun kahvihuoneeseen. Osta kaveriksi kahvipaketti ja lahjassa on (melkein) kaikille jotain. 

 

NÄIN KATSOT MARVEL-ELOKUVAT JA SARJAT AIKAJÄRJESTYKSESSÄ

Kun uusia Marvel-elokuvia ja sarjoja putoilee Disney+ suoratoistopalveluun kuin sieniä sateella, on selvästi moni miettinyt missä järjestyksessä vanhat elokuvat ja sarjat olisi hyvä katsoa. Itse suosittelen aika- eli tapahtumajärjestystä, koska silloin pysyy parhaiten kärryillä missä mennään. 

Ensi viikon keskiviikkona alkaa uutuussarja Loki, jota me Janin kanssa jo kovasti odotellaan. 

Yllättivätkö toukokuun luetuimmat postaukset sinua? 

LUE MYÖS: 

HUHTIKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.