Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 34/15

Maanantaina hoidettiin Haadesta ja leikattiin kynsiä. J on ainut, jonka sylissä Haades suostuu olemaan. Lissullekin Haades on aika hyvin lämmennyt ja minuakin se jo puskee silittämään, mutta ei se syliin suostu tulemaan. Ehkä se aistii sen epävarmuuden, joka minulla vielä sen nostamisessa on. 
      
                      
Tiistaina tein lounaaksi kanasalaattia ja katsoin Hell’s Kitcheniä Netflixistä. Olen jäänyt ihan koukkuun siihen. Harmi, kun Netflixissä ei ole kaikkia kausia alusta asti. 
                      
Keskiviikkona kauan odotettu Zalandon paketti tuli! Sen sisällöstä oma postaus myöhemmin. Oli myös tosi kuuma päivä, varmaan kesän kuumin tähän mennessä. Mentiin tyttöjen kanssa Matkukseen nauttimaan ilmastoinnista. 

Toppi ja kimono  H&M, shortsit Gina Tricot 
Torstaina käytiin Kuopion kansainvälisillä suurmarkkinoilla. Niiden herkuista ja tunnelmasta oma postaus täällä. Myös kauan odotettu Ikean kuvasto kolahti postiluukusta. Minulla on tallessa kaksi edellistäkin Ikean kuvastoa ja lueskelen niitä aina, kun tarvitsen sisustusinspiraatiota. Meidän Ikean valtaamasta kodista oma postaus täällä.              

Perjantaina saatiin pikku-L ja minun serkku/Lissun kummitäti. Käytiin uudestaan heidänkin kanssa kansainvälisillä markkinoilla ja yötivolissa. Ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa ja voi sitä riemua, kun nuo kaksi pikkuserkkua näkivät toisensa.

                       

Lauantaina mentiin heti aamusta pikku-L:n perheen kanssa Väinölänniemen rannalle nauttimaan auringosta. Ranta oli melkein tyhjä, kun mentiin ja täyttyi hyvää vauhtia ennen kuin lähdettiin. Sain jo poltettua rintakehäni vaikkei oltu kuin vajaa kaksi tuntia rannalla. Pitäisi aina muistaa aurinkorasva. Käytiin myös brunssilla Isä Camillossa. Pikku-L:n ja hänen perheensä lähdettyä kotiin vein Lissun mummin ja ukin kanssa mökille ja menin illalla viettämään Ainon läksiäisiä. Ihana Aino lähtee Tallinnaan opiskelemaan. Nyt täytyy alkaa suunnitella reissua Tallinnaan.

                      

Sunnuntaina Lissu tuli kotiin ja ryntäsi heti Haadeksen luo (kuten aina tullessaan kotiin). Haades-höpö tuntui nauttivan huomiosta, koska meni pussailemaan Lissua heti häkistä ulos päästyään. Nuo kaksi on kyllä kuin paita ja peppu.


Millainen viikko teillä oli? 

2 kommenttia

  1. Nadja Mäkinen kirjoitti:

    Ihania kuvia <3

  2. Susanna kirjoitti:

    Kiitos<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.