Hae
Colour Outside the Lines

Isi ja äiti lähtee viikonloppulomalle Tallinnaan! Onko kellään vinkkejä mitä kannattaa nähdä?

Perjantaista sunnuntaihin meillä on Janin kanssa lapsivapaata koko viikonloppu. Siis kokonaiset kolme päivää. Meillä on lapsivapaata todella harvoin niin, että olisimme täysin kahdestaan. 
Halusin yllättää Janin syntymäpäivänään viime joulukuussa jollain mitä hän ei osaisi odottaa. Postissa tuli Silja Linen joululahjakortti ennen syntymäpäivää ja se sai minut miettimään reissua Tallinnaan. Varasinkin matkan ja olemme joulukuusta asti odottaneet matkaa. Matkan varasin tähän ajankohtaan siksi, että mummi sattuu aloittamaan lomansa ja pääsee hoitamaan lapsia. Bea on jo viikon laskenut päiviä mummin tuloon. 
Emme ole käyneet koskaan yhdessä Tallinnassa (tai ylipäätään kahdestaan ulkomailla). Meillä ei ole aiemmin ollut yhtä aikaa voimassa olevia passeja, joten Tallinnaan meno on ollut poissa kuvioista. Ruotsissa olemme käyneet useampaankin otteeseen, koska sinne pääsee matkustamaan ilman passia. Sielläkin meillä on kuitenkin ollut lapset aina mukana. 
Pinterest ja google ovat olleet kovassa käytössä miettiessämme kuumeisesti mitä Tallinnassa tekisimme. Yövymme Tallinkin spa-hotellissa, joten suunnitelmissa on ainakin rentoutua porealtaassa. Lauantaina on tiedossa myös Telliskiven kirpputori, johon meinaamme käydä tutustumassa. Saatamme poiketa myös muutamassa kierrätyskeskuksessa. 
Ravintoloista olemme kuulleet hyvää F-Hoonesta, johon jo laitoinkin viestiä pöytävarauksesta. Katsotaan saammeko pöydän näin lyhyellä varoitusajalla. Ravintola on ilmeisesti tämän hetken trendipaikka ja vielä kaiken lisäksi edullinen. 

Nyt siis kaikki parhaat Tallinna-vinkit jakoon! Missä kannattaa käydä, missä syödä ja mitä ei pidä jättää välistä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.