Hae
Colour Outside the Lines

Vaatekappaleet, jotka mun vaatekaapista puuttuu

Mun vaatekaappi on ollut aikamoisessa murroksessa jo pari vuotta ja kaipaisinkin siihen selkeyttä. Haluaisin, että se olisi jotenkin kapselimainen ja saisin yhdisteltyä helposti eri vaatekappaleista erilaisia asukokonaisuuksia.

Tavoitteena on ostaa suurin osa vaatekappaleista käytettynä ja täydentää tarvittaessa uutena ne, joita en vaan millään löydä tai jos löydän jonkun etsimäni edullisesti.

Postauksen kuvissa näkyy mun lemppareista lempparein vintagea oleva silkkimekko, jonka mummoni on ommellut itselleen joskus ysärillä.

vaatekappaleet, jotka mun vaatekaapista puuttuu

  • Siisti neule – Haluaisin jonkun ihanan, mutta siistin neuleen, jota voisin käyttää töissä. Mulla on muutama neuletakki, mutta haluaisin neuleen, jossa ei oo nappeja. Mä oon aika allerginen, joten tosi usein neuleet kutittaa ja jää sen takia ostamatta.
  • Housut – Siis oikeastaan minkälaiset housut vaan, jotka olisi siistit ja monikäyttöiset. Lähinnä kaipaisin toimistokäyttöön siistejä housuja, mutta olisi kiva omistaa myös jotkut farkut. Omistan kolmet juoksuhousut, yhdet keinonahkalegginsit ja yhdet mustat legginsit, joissa on sellainen harjattu sisäosa. En siis omista tavan housuja laisinkaan ja kaipaan sellaisia käyttöön. Haluaisin myös perusmustat, siistit juoksuhousut, joilla voisin käydä esimerkiksi kaupassa.

  • Villakangastakki – Oon ennenkin tuskaillut täällä sitä miten vaikeaa 155cm, pluskokoisen ihmisen on löytää sopiva villakangastakki. Asiaa vaikeuttaa entisestään, että haluaisin värikkään villakangastakin eli en neutraalia kuten mustat, harmaat, valkoiset ja beiget, joita kaupat on nyt pullollaan.
  • Trenssi – Oon pitkään etsinyt itselleni trenssiä sitä kuitenkaan löytämättä. Tässäkin on ongelmana istuvuus ja toivon löytäväni vielä joskus itselleni hyvin istuvan trenssin, joka on myös kivan värinen.

  • Vetoketjullinen huppari ja collegehousut – Mä kaipaan vaatekaappiin siistien työvaatteiden lisäksi myös rentoja kotivaatteita. Mun kaikki rennommat vaatteet alkaa olla ihan hajoamispisteessä. Kaikista collegepaidoista ja huppareista alkaa olla hihojen resorit rikki ja muutenkin vaatteet on tulossa tiensä päähän.
  • Kauluspaitamekko – Haluaisin sellaisen pitkän kauluspaidan, siis polvien alle ulottuvan. Oon etsinyt tällaista jo monta vuotta, mutta vielä ei ole tullut vastaan oikeassa koossa olevaa ja haave elää edelleen.

Olen varma, että mun vaatekaapista uupuu muitakin vaatekaapin peruspilareita, mutta nämä on nyt ne tärkeimmät, jotka haluaisin löytää. Manifestointi tuntuu toimivan, koska viime viikolla kirjoitin tänne toivovani, että löydän uuden bleiserin, kun vanha alkaa olla tulossa tiensä päähän ja heti seuraavana päivänä mä löysin kaksi uutta bleiseriä! Kirjoittelen näistä mun viime aikojen ihan huipuista kirppislöydöistä oman tekstinsä tällä viikolla, mutta tuo oli jotenkin ihana sattuma.

Mitkä on sun mielestä sellaiset vaatekappaleet, jotka mun vaatekaapista puuttuu?
kerro ne sun tärkeimmät vaatekaapin peruspilarit kommentteihin.

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA KIRPPISLÖYTÖJÄ MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

 Mun työasut parilta viime kuukaudelta

Mun tavoitteet tälle vuodelle

Sumuisen aamun asu Tukholman saaristossa

2 kommenttia

  1. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Villakangastakki kannattaa teettää, että saa mieluisan värin ja niin laadukkaan takin, että se kestää vuosikausia! 😊 Teettämisellä on mahdollisuus vaikuttaa myös matskuihin eli saa laadukkaan ja lämpimän takin, ei mitään muovista kylmää takkia. Voin sanoa, että on hintansa väärti ja takki on sellainen vaatekappale Suomen oloissa, että sen kanssa ei kannata pihtailla. Joskus toki voi tehdä löytöjä ja löytää värikkään takin, mut harmillisesti suurin osa on just mustia, harmaita tai beigejä. Kiva listaus vaatteista, nää on helppo sit tarkistaa löytöjä tehdessä, että täsmääkö ajatuksiin ja toiveisiin mitä siulla vaatteista on. ^^ 🤗

    • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

      Hei kiitos tuhannesti vinkistä! En olisi itse osannut tätä vaihtoehtoa edes ajatella!
      Täytyypä tuumailla miltä se täydellinen villakangastakki sitten näyttäisi malliltaan ja väriltään ja miettiä, josko ensi talveksi saisi sellaisen teetettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *