Hae
Colour Outside the Lines

Vaatekriisi iski! Tarvitsen vaatteita kohdunpoiston jälkeiseen elämään

*Sisältää mainoslinkkejä

Vaatekriisi iski nyt ihan todenteolla. Nimittäin kun kotiudun sairaalasta kohdunpoiston jälkeen, en voi pitää mitään puristavaa päällä pitkään aikaan.

Ja enhän mä omista edes mitään sellaista mikä ei jostain kohti jollain tavalla puristaisi.

Kipitin siis yksi kaunis päivä etsimään itselleni vaatteita Matkuksesta, joka on siis Kuopion iso ostoskeskus (samassa rakennuksessa on myös Ikea). Olin ensisijaisesti etsimässä löysiä housuja, siis sellaisia korkealle nousevia ja mahdollisimman löysiä, ettei ne purista vatsan kohdalta.

Lindexissä olikin just alkanut alennusmyynti ja sieltä löysin itselleni ihanan pitkän hupparimekon kahdessa eri värissä. Tämä oli tosi isoa mitoitusta, koska ostin nämä koossa S ja yleensä käytän kokoa L.

Nyt oli siis kaksi hupparia, mutta ei niitä housuja löytynyt ollenkaan sillä reissulla.

Jos kiinnostaa kurkata *Lindexin ale, niin siellä on vaikka mitä ihanaa tosi edullisesti. Nämä hupparit on loppu, mutta samantapaisia on ainakin *TÄMÄ PITKÄ HUPPARI ja *TÄMÄ NEULEMEKKO

Mun täytyy vielä käydä etsimässä ainakin uusia alushousuja, koska tajusin just, että mähän joudun leikkauksen jälkeen ainakin jonkin aikaa pitämään sidettä eikä mulla ole siteelle sopivia housuja, jotka ei purista mahaa. Täytyy siis ekana suunnistaa *Lindexin alusvaateosastolle, koska sieltä ostan normaalistikin kaikki alusvaatteet.

Löysin toisella ostosreissulla parit housut, mutta toiset jätin äidilleni lyhennettäväksi, etten kompastu lahkeisiin. Esittelen housut siis eri postauksessa myöhemmin.

Jos sulle on tehty kohdunpoisto niin arvostaisin kovasti, jos jätät kommentin ja kerrot millaiset vaatteet oli mukavimmat päällä leikkauksen jälkeen. Mulla on täällä kotona kuitenkin kolme lasta niin en ihan alastikaan viitsi täällä olla.

Vaatekriisi on edelleen hyvinkin läsnä, mutta yritän olla stressaamatta asiaa liikaa. Enhän vielä edes tiedä leikkausaikaakaan.

Kerro parhaat vinkit löysien housujen ostoon!

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

LUE MYÖS:

Mulla on kohdunkaulan syöpä

6 kommenttia

 1. Suis kirjoitti:

  Minulla tehtiin kohdun, munasarjojen ja munanjohtimien poisto robottiavusteisesti tähystämällä. Pidempi haava on heti häpykummun päällä eikä se ole juurikaan vaikuttanut vaatevalintoihin tai siis ei ole tuntunut, että vaatteet painaisivat sitä. Enemmän haastetta tuo se, että samalla tehtiin myös väliaikainen suojaava avanne, niin on pitänyt löytää housuja jotka jäävät joko avanteen alapuolelle tai nousevat selvästi sen yläpuolelle. Kotona olen viihtynyt lähinnä legginsseissä ja tunikassa ja matalavyötäröisissä aluhousuissa, ihan parhaita on bambualushousut, sillä ne ovat ihanan pehmeitä. Minulla ei ole tullut oikeastaan yhtään vuotoa kohdunpuistosta ja emättimessä olevista tikeistä huolimatta eli en joutunut käyttämään sidettä sairaalasta pääsyn jälkeen, mutta tämäkin on varmaan aika yksilöllistä.

  • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

   Hei kiva kuulla, ettei leikkauksen jälkeen ole tuon kummemmin vuodellut tai vaatteet puristaneet. Mä oon vaan luonteeltani vähän tämmönen kaikkeen varautuja niin silläkin haluun helpottaa tuota vaatteiden valintaa leikkauksen jälkeen. Toivotaan, että mulla menee yhtä kivasti kaikki leikkauksen jälkeen! Ja tsemppiä sulle toipumiseen?

 2. uuden elämän saanut kirjoitti:

  Moi! Parhaat vaatteet kotona olivat mekko, sekä ylivenyneet treenihousut ja siihen löysä t-paita. Ostin parit kunnon mummokalsarit, jotta eivät puristaisi mahaa. No, käytin max. pari päivää ja siirryin takaisin omiin alkkareihin. Parhaiksi muodostuivat stringit, ja pärjäsin pikkuhousunsuojilla. Eniten vuotoa oli sairaalassa ollessa, silloinkin todella niukkaa. Olin varautunut, että vuotaa ja pitkään. Vuoto siis loppui todella nopeaan, eikä sen kummemmin ole tarvinnut suojia käytellä, niin ihanaa!

  • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

   Kiitos kommentistasi ja kokemuksien jakamisesta. Kuulostaa kyllä siltä, että voin huoletta kulkea vaikka sitten mekoilla. Onneksi kotoa ei sentään tarvitse (ainakaan luultavasti) poistua ihan hetkeen niin ei sinänsä ole väliäkään mitä on päällä.

 3. Sannukka kirjoitti:

  Mulla tehtiin poisto myös tähystyksessä, joten se oli paljon helpompaa vaatteiden suhteen kuin että olisi ollut leikkaushaava. Minä myös suosin mekkoa, se tosin olikin ihan hyvä, kun kesä oli muutenkin.

  Mulla leikkauskohta repesi noin viikko leikkauksesta, joten jouduin parsittavaksi uudestaan. Mutta muuten toipuminen oli kyllä suht nopeaa!

  • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

   Huomasin kyllä myös, että haavat on onneksi aika pienet. Lähtisi vielä tikit niin ne ei hankaisi koko ajan vaatteita vasten.

   Ihanaa kuulla, että toipuminen on ollut nopeaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.