Hae
Colour Outside the Lines

Hyvää vappua meiltä teille!

Ihanaa vappua juuri sinulle! 

Me vietettiin eilen vappua ihan vaan kotona. Jani ja Bea oli alkuviikosta kipeänä, joten ei uskallettu tehdä oikein mitään erikoista. Tänään meidän oli tarkoitus viettää vappubrunssia ystävien kanssa meillä, mutta sekin peruuntui, ettei flunssa vaan tartu muihin. 

Lapsilla oli koulussa ja päiväkodissa eilen vappunaamiaiset ja he olivatkin niillä samoilla (viime halloweeniksi Lidlistä ostetuilla) noitamekoilla koko illan. 

Käytiin eilen lasten kanssa kaupassa ostamassa vappuherkkuja ja vappupallot. Vivia halusi tehdä ruoaksi hodareita, joten syötiin niitä ja sen jälkeen syötiin sipsejä ja karkkeja. Laitettiin smuffilista päälle Spotifysta ja pidettiin lasten kanssa vappudisko. Eilinen oli Bean sanojen mukaan ”vuoden paras päivä” eli lapset on aika pieneen tyytyväisiä.

Illalla katsottiin Janin kanssa vielä loppuun Cmoresta Lego Masters USA. Jos yhtään tykkäät legoista ja niillä rakentelusta tai vaan tykkäät ihastella muiden käsien luomuksia ja realitykilpailu-sarjat uppoaa sinuun, suosittelen katsomaan Cmoresta sekä tämän USA-version että aussiversion. Cmoressa on myös UK-versio (joka oli meidän mielestä vähän kökkö) ja Ruotsi-versio, joka on meiltä vielä katsomatta. Suomeenkin kilpailu on rantautumassa, koska viime talvena haettiin siihen kilpailijoita. 

Tänään vietetään vappua aika samoissa merkeissä. Itse ajattelin ottaa Vivian mukaan ja lähteä käymään tänään avautuneella uudella lastenkirppiksellä. Lastenkirppari Kalla avautui Hermaniin ja minulla onkin siellä itselläni pöytä seuraavat pari viikkoa. 

Ajattelin käydä siivoamassa pöydän ja kurkistaa muiden pöytien tarjonnan. 

Tänään on suunnitelmissa syödä lihapullia, grillimakkaraa (jos ei sada lunta kuten eilen), perunasalaattia ja tietysti munkkeja. Simaa emme tänä vuonna tehneet emmekä ostaneet, koska Jani on meillä ainut, joka sitä edes juo. 

Eli aika tavallinen vappu. Ketoilua ei tänä vappuna olla mietitty vaan palataan siihen terveellisempään ruokavalioon sitten taas vapun jälkeen. Pakko ainakin itse ottaa niskasta itseäni kiinni ruokavalion ja liikunnan suhteen, koska häät lähestyy koko ajan eli aika hupenee ja kilot vaan on jämähtänyt paikalleen. 

Sellainen vappu meillä. Tovottavasti teilläkin on kiva vappu! 

Hyvää vappua! 

 

LUE MYÖS: 

HUHTIKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Hyvää vappua!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *