Hae
Colour Outside the Lines

Kesäpäivä PowerParkissa

Ollaan pitkään puhuttu, että pitäisi käydä PowerParkissa ja nyt me otettiin härkää sarvista kiinni, ajettiin PowerParkiin ja mentiin huvittelemaan.

Nipsu jäi J:n äidille hoitoon, koska huvipuistopäivä olisi ollut hänelle liian raskas. Olen itse käynyt PowerParkissa joskus kauan sitten Lissun kanssa ja olikin hauskaa päästä näkemään miten se on kehittynyt.  Meillä oli mukana myös J:n sisko.

B tietysti odotti innolla kaikkia laitteita, koska emme olleet hänen kanssaan aiemmin missään huvipuistossa käyneet. J:n sisko ja Lissu lähtivätkin isompiin laitteisiin ja me lähdettiin kiertämään B:n kanssa pienten laitteita. J ja B kävivät yhdessä muun muuassa törmäilyautoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hienosti B uskalsi mennä myös yksin laitteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin syömässä yhdessä ravintolassa ennen kuin tiet taas erkanivat. Minä vein lapset vielä jälkkärille Ben&Jerry’s-kioskille. Saattoi olla oma lehmä ojassa, kun heidät sinne ohjasin. 

 

Itse odotin eniten päivältä röllikylän näkemistä. PowerParkissahan on se aito, oikea röllikylä, jossa uusinta elokuvaakin on kuvattu.

Rakastin lapsena Rölliä ja siksi kylän näkeminen oli niin mahtavaa.

Minä en oikein välitä huvipuistolaitteista itse, koska niissä menee vatsa helposti sekaisin ja tulee huono olo, joten tällaiset elämyspuistot ovat enemmän minun juttuni.

Meillä oli hauska päivä ja tuonne pitää päästä uudelleenkin taas, kun Nipsu kasvaa hieman ja pystyy nauttimaan huvipuistosta.

PowerPark yllätti meidät sillä kuinka suuri se oli. Hintatasokaan ei ollut ihan päätähuimaava.

Oletko sinä käynyt powerparkissa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.