Hae
Colour Outside the Lines

Syysloman positiiviset x 5

Viime viikolla oli syyslomaviikko ja puolessa välissä viikkoa kerroinkin teille kuluneiden viikkojen positiivisia juttuja, joten muutama näistä saattaa olla vähän toisintoa niistä viime kerran positiivisista. Mutta hei posiitiviset ei koskaan mene hukkaan, joten mitäpä tuosta, jos jotain toistan. 

Tässä siis syysloman positiiviset x 5.

1.Yhteinen, kiireetön aika

Me vietettiin syysloma ihan kotosalla. Vivia toivoi kovasti lomamatkaa jonnekin, mutta nyt siihen ei ollut varaa ja onneksi hän ei pettynyt vaikka loma ei tarkoittanutkaan matkaa kauas kotoa. 

Käytiin Matkuksessa leikkimässä, mun veli oli perheineen vanhemmillani käymässä ja tavattiin ystäviä. Oli siis kyllä hulinaa ihan ilman matkojakin. Käytiin myös mun veljen perheen kanssa Rauhalahden kylpylässä polskimassa. Harmi, että kylpylä rapistuu vuosi vuodelta, koska se olisi tosi kiva, kun joku vähän remontoisi sitä tälle vuosikymmenelle. 

Leikittiin myös monet leikit kampaajaa, rakennettiin palapelejä ja junaratoja ja luettiin hurjan monta kirjaa. Taidettiin käydä loman aikana jopa kahdesti kirjastossa! 

2.teatterikäynti

Käytiin Vivian kanssa kaupallisen yhteistyön tiimoilta teatterissa viime viikolla ja sekös vasta oli kivaa! Vivia ei ollutkaan koskaan ennen käynyt teatterissa. 

Meidän teatterireissusta voi lukea enemmän täältä

3.Ilmaistapahtumat

Kuopio olisi ollut viime viikolla pullollaan ilmaistapahtumia ja tekemistä lapsille loman kunniaksi, mutta meillä jäi niistä aika monta kiertämättä. Satuttiin kuitenkin Matkukseen juuri oikeaan aikaan, kun siellä jaettiin hattaraa niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Minusta on parasta, kun lapsiperheille järjestetään aina vaikka mitä. Me lasten kanssa osallistutaankin usein lähitapahtumiin, mutta viime viikolla Jani oli puolet viikosta kipeänä eikä me oikein viitsitty sitten hirveästi liikkua sinä aikana minnekään. 

4.Olo oli mainio

Vihdoin väsymys alkaa väistyä ja jaksan taas tehdä asioita ilman ainaista väsymystä. Toissa yönä nukuttiin kaikki tosi paljon, koska nuorimmainenkin veti melkein 14 tunnin unet ja eilen oli jopa vaikeuksia saada illalla (tai no, yöllä) unta. 

Olen kuitenkin oikeasti onnellinen, että nukun taas paremmin, koska pitkään nukuin superhuonosti ja se kävi jo jaksamisen päälle. Nyt olen taas jaksanut hyvin puurtaa kouluhommia eteenpäin vaikka tuntuu silti, ettei ne koskaan lopu. Onneksi ollaan jo aika loppusuoralla. 

5. 2 kuukautta jouluun! 

Eilen oli tasan kaksi kuukautta joulun ja siitä olen niin onnellinen. Mä rakastan joulua ja joulu on oikeasti mun lempiaika vuodesta. Viikon päästä mulle koittaakin jo joulu, koska aloitan työt taas Designkavereiden Iloisessa Joulukaupassa! 

Ja tän joulun odotuksenhan kruunasi viime viikolla ensilumi (joka kyllä jo suli pois). Lunta oli ihan kunnolla ja se narskui ihanasti jalkojen alla.

Siinä mun syyslomaviikon positiiviset x5. Tällä viikolla onkin sitten kauheasti hommaa ennen kuin työt tosiaan alkaa ensi maanantaina. Tämän viikon torstaina mulla onkin töihin liittyvä koulutuspäivä ja hieman jo jännittää.

Hei tällä viikolla myös juhlitaan Halloweenia! Meidän lapsilla on naamiaisia koulussa ja päiväkodissa, jonka lisäksi me ehkä juhlitaan perheen kesken viikonloppuna. 

Mitkä oli sun syyslomaviikon positiiviset jutut? 

 

LUE MYÖS: 

Prinsessa Pikkiriikki -näytelmä, joka valloitti meidän sydämet

Viime viikkojen positiiviset x 15

Ihanat 5-vuotissynttärit

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *